Pebble 2

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Pebble 2

Vergelijkbaar met de 2 en wel verkrijgbaar  Reviews over de Pebble 2

  Schrijf de eerste review
  5 sterren
  0 reviews
  4 sterren
  0 reviews
  3 sterren
  0 reviews
  2 sterren
  0 reviews
  1 ster
  0 reviews
  € 50 verdienen?

  Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


  Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

  Maximaal 5 plus- en/of minpunten


  De Pebble 2 in het nieuws

  ts Pebble 2 Core

  Pebble kondigt Pebble 2 en Time 2 met hartslagsensor aan

  Smartwatchnieuws ·

  Pebble heeft 2 nieuwe horloges aangekondigd. Zowel de Pebble 2 als de Time 2 beschikken over een ingebouwde hartslagmonitor en zijn daarom meer gericht op fitness. Tevens kondigde het de Pebble Core aan; haar eerste niet-horloge.

  De Pebble 2 lijkt nog wel het meest op de allereerste generatie Pebble-horloge. Het horloge is net als dat horloge uit 2014 van plastic en beschikt over een zwart/wit e-paper scherm. Het horloge zal beschikbaar zijn in 5 kleuren en is tot 30 meter waterdicht. Nieuw is ditmaal de ingebouwde microfoon voor spraakopdrachten en de hartslagmonitor. Juist door die laatste is de Pebble 2 uitermate geschikt voor fitness-activiteiten.

  Pebble 2 en Pebble Time

  Datzelfde geldt voor de Pebble Time 2. Dankzij de ingebouwde hartslagmonitor ontstaat een fitness tracker die bovendien ook je slaappatroon kan bijhouden. Qua uiterlijk lijkt de Time 2 sterk op de Pebble Time en Time Steel van 2015. Er is wel een verschil en dat is het grotere 1,5 inch kleurenscherm die daarmee volgens Pebble 53% groter is. De batterij van de Time 2 gaat 10 dagen mee en ook deze is waterdicht tot 30 meter. Verwacht de 2e generatie Time in 3 kleuren. De materiaalkeuze is ditmaal metaal, er is geen plastic variant beschikbaar zoals vorig jaar. Los van de twee nieuwe horloges komt Pebble ook met een gewijzigde versie van haar Timeline-besturingssysteem met daarin een nieuwe Health-app.

  Pebble Core

  Naast bovenstaande horloges kwam Pebble ook met een aparte fitness tracker. Het is voor het eerst dat het bedrijf een product uitbrengt dat geen horloge is. De Pebble Core lijkt wel wat op de iPod Shuffle. Bijzonder eraan is dat hij over een ingebouwde 3G-modem beschikt en dus zonder verbinding met je telefoon kan communiceren met de buitenwereld. Hierdoor is het mogelijk om muziek van Spotify te streamen. Ook hier vinden we weer een ingebouwde GPS-zender zodat de Core altijd weet waar hij is.

  Pebble Core

  Net als voorgaande jaren roept Pebble voor deze drie nieuwe producten de hulp in van Kickstarter. Wie als eerste een exemplaar wil hebben moet die daar bestellen. Prijzen van de Pebble 2 starten bij 99 dollar, de Time 2 kost 169 dollar en de Core moet 69 dollar kosten. De Pebble 2 wordt september geleverd, de Time 2 vanaf november en de Core zal pas januari 2017 uitgeleverd worden.

  • Tags:
  • core
  • pebble
  • pebble2
  • time2
  • timelineos

  Beknopte specificaties van de Pebble 2

  Afmetingen 39,5 x 30,2 x 9,8 mm
  EAN codes 0855906004955
  Materialen
  Stof-/waterdicht
  Voeding
  Batterij 130 mAh
  Sensoren
  Hartslagmonitor

  Alle Pebble 2 specificaties


  Vragen en antwoorden over de Pebble 2