Oppo Find N

Oppo Find N (PEUM00)

Reviews over de Oppo Find N

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Oppo Find N in het nieuws

ts Oppo FiNd N Tweet

Oppo Find N moet concurrentie aangaan met Galaxy Z Fold3

Geruchten ·

Oppo kondigt naar verluidt op 15 december 2021 haar eerste opvouwbare telefoon aan; de Find N. Qua ontwerp doet deze denken aan de Galaxy Z Fold3 van Samsung. Maar dan goedkoper.

Van 14 tot en met 15 december houdt Oppo haar INNO DAY evenement. Hier toont het doorgaans nieuwe technieken aan de wereld. Dit jaar zal vermoedelijk in het teken staan van foldables. De Find N moet de eerste opvouwbare Oppo worden en lijkt qua ontwerp erg op de Samsung Galaxy Z Fold3.

In bovenstaand filmpje krijgen we de Find N zelfs al even te zien. Buitenop zit een groot randloos scherm met binnenin een uitklapbaar scherm met in de linker bovenhoek een selfiecamera. Of deze net als bij de Fold3 onder het scherm zit is nog onbekend. Eerdere geruchten spraken over een 6,5 inch scherm buitenop met tenminste 3 camera's en binnenin een 8 inch scherm.

Aankondiging Oppo Find N

Oppo schrijft dat het al 4 jaar werkt aan deze Find N en dat het gelooft dat deze vormgeving de weg naar voren is. Welke onderscheidende functies de Find N krijgt blijft nog even geheim maar dat zal 15 december ongetwijfeld duidelijk worden.

  • Tags:
  • findn
  • foldable
  • oppo

Video’s over de Oppo Find N

Naast z'n grote broers zouden we de Oppo Find X5 Lite makkelijk over het hoofd kunnen zien en dat zou zonde zijn. Want het toestel heeft flink wat in z'n mars. Zoals je in deze video kunt zien

Leg elk moment snel en accuraat vast met de Oppo Find X5 en z'n MariSilicon X-chip. Mis geen moment meer terwijl deze Oppo al het werk doet

In een wereld waarin zo'n beetje iedere telefoon er hetzelfde uit ziet is het fijn om te zien dat Oppo wat anders heeft proberen te doen. Met deze Find X3 Pro bijvoorbeeld


Vragen en antwoorden over de Oppo N