Nokia Lumia 930 review

Hoe goed is het beste wat Nokia te bieden heeft?

· 8 reacties


Nokia Lumia 930 review

Begin dit jaar lekte hij al uit en in april werd hij officieel aangekondigd maar pas deze zomer kwam hij echt beschikbaar op de Nederlandse markt; de Nokia Lumia 930.

Dit toestel moet geholpen door de sterke hardware en de nieuwe versie van het besturingssysteem de beste beleving van Windows Phone tot nu toe leveren. Met een 5 inch Full HD-beeldscherm, quadcore processor en 20 megapixel camera lijkt het voor wat betreft die hardware wel goed te zitten. En ook van Windows Phone 8.1 hebben wij hoge verwachtingen.

Wanneer je iets anders zoekt dan waarmee iedereen in je omgeving rondloopt zal een high-end Nokia met Windows Phone wellicht je interesse hebben. Als vlaggenschip moet de Lumia 930 het nog steeds opnemen tegen de grote jongens in de Androidhoek. Denk bijvoorbeeld aan de Samsung Galaxy S5, de LG G3 en de HTC One (M8).

Wat zit er bij het toestel?

In het vierkante doosje troffen wij behalve het toestel een snelstartgids aan en een microUSB-kabel met verloopstekker voor het stopcontact. Wat ons betreft toch een beetje een summier geheel maar na inspectie van de inhoudsopgave op de achterkant van het doosje bleek dit toch echt alles te zijn dat we mochten verwachten.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel