Nokia 9 PureView

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Nokia 9 PureView

Hier vind je alles over de Nokia 9 PureView waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Ontvang een e-mail wanneer de 9 PureView verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Nokia 9 PureView in het nieuws


Beschrijving van de Nokia 9 PureView

De Nokia 9 PureView wordt het eerste toestel van HMD Global dat de naam PureView weer draagt. Nokia maakte er vroeger goede sier mee met bijvoorbeeld de iconische Nokia 808 PureView en z'n 41 megapixel camera. Die camera was zo goed voor z'n tijd dat hij nog jarenlang als beste cameratelefoon bekend stond. Hoog tijd voor een opvolger en deze Nokia 9 belooft dat te worden. HMG Global rust het toestel achterop uit met niet minder dan 5 camera's. Iedere camera krijgt een specifieke taak al is het ook niet uitgesloten dat het vijftal gebruikt wordt om de algemene fotokwaliteit op te schroeven.

Een lancering laat nog even op zich wachten zo bleek begin december 2018. HMD Global loopt tegen wat problemen aan om de camerakwaliteit op niveau te brengen. Het ziet er nu naar uit dat een onthulling pas ergens begin 2019 plaats zal vinden.

Intussen begint het er sterk op te lijken dat deze Nokia 9 PureView de dag voorafgaand aan het Mobile World Congress zal worden aangekondigd. Deze vakbeurs over telecom vindt plaats in Barcelona en start op 25 februari 2019. HMD Global heeft een persuitnodiging verstuurd voor zondag 24 februari en mogelijk horen we daar meer over dit bijzondere toestel.


Video’s over de Nokia 9 PureView

Promo toont alvast onaangekondigde Nokia 9 PureView


Vragen en antwoorden over de Nokia 9 PureView