Nokia 230


Nokia 230
Nokia 230 dark zilver achterkant
Nokia 230 dark zilver rechterzijkant
Nokia 230 zilver schuin rechterzijkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarGrijsZwart
Schermformaat
2,8 inch
Camera
2,0 megapixel

Pluspunten Nokia 230

  • Premium vormgeving met metaal
  • Selfie-flitser
  • Relatief ruim scherm
  • Dubbele 2 megapixel camera

Minpunten Nokia 230

  • Geen 3G-internet

Prijsvergelijker Nokia 230
  Prijs Incl. bezorging    
Conrad € 74,99 € 74,99   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Nokia 230


De Nokia 230 in het kort

De Nokia 230 is eind november 2015 door Microsoft aangekondigd en is een relatief eenvoudige telefoon met toch vrij uitgebreide selfiemogelijkheden. Zo kent de 230 een traditioneel uiterlijk met numeriek toetsenbord zonder aanraakscherm. En toch kent het toestel enkele interessante functies.

Selfiefuncties

Zo beschikt de Nokia 230 over een tweetal 2 megapixel camera's. Beiden beschikken over een LED-flitser. Die aan de achterkant kan tevens dienst doen als een zaklantaarn, handig voor in het donker. Die voorop kan bijschijnen in het donker tijdens het schieten van een selfie. Normaliter zien we dergelijke uitgebreide selfiefuncties bij uitgebreide smartphones. Microsoft bewijst dat je daarvoor niet diep in de buidel hoeft te tasten.

Belangrijkste Nokia 230 specificaties

  • 2.8 inch display
  • 2-megapixelcamera aan de achterkant
  • Selfiecamera van 2 megapixel inclusief eigen flitser
  • Slot om eenvoudig geheugen uit te breiden
  • Bekijk alle Nokia 230 specs

Premium materialen

Nokia en later Microsoft maakten dit soort telefoons steevast van plastic. Meestal wel in vrolijke kleuren maar het kan niet verhullen dat het er nogal goedkoop uitziet. Deze Nokia 230 is anders. De achterkant is grotendeels van metaal, aluminium om precies te zijn. Dat geeft hem een premium uiterlijk wat binnen deze prijscategorie toch bijzonder is. Een betaalbare telefoon met toch een mooi uiterlijk. Dat zien we graag.

Nokia 230 zilver schuin rechterzijkant

Visueel en audio

Voor een featurephone beschikt de Nokia 230 toch over een 2,8 inch groot scherm. In vergelijking met grote smartphones is dat misschien klein maar voor deze vormgeving is het vrij royaal. Het maakt het bekijken van foto's, video's en webpagina's bijvoorbeeld net wat aangenamer. Ben je niet zo visueel ingesteld dan kun je dankzij de ingebouwde FM-ontvanger altijd nog naar de radio luisteren. Heb je liever je eigen muziek? Plaats dan een geheugenkaart tot maximaal 32 GB met je eigen lievelingsmuziek.

Goedkoopste Nokia 230 prijzen

Van de Nokia 230 zijn momenteel alleen de losse toestelprijzen bekend. De laagste prijs die wij hebben ingelezen voor een los toestel is 80 euro. Nokia brengt de Nokia 230 uit in de volgende kleuren Grey (grijs) en Black (zwart).


Praat mee over de Nokia 230