Motorola Defy+


Motorola Defy+ (MB526)
defy plus gray voorkant horiz videoplay achterkant emea
Beoordeling
1 beoordeling
 
Schrijf ook een beoordeling
Status
Niet meer verkrijgbaar
Schermformaat
3,7 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Motorola Defy+

  • Robuuste en waterdichte behuizing
  • Relatief compact
  • Inmiddels sterk in prijs verlaagd

Minpunten Motorola Defy+

  • Wel erg gedateerd

De Motorola Defy+ in het kort

De Motorola Defy+ is de opvolger van de originele Defy. Het is nog steeds een waterdichte Android-telefoon al vinden we ditmaal een snellere processor binnen in het robuuste uiterlijk. Wat je allemaal nog meer kunt verwachten sommen we hier voor je op.

Houdt de elementen buiten de deur

De belangrijkste eigenschap van de Motorola Defy+ is de behuizing. Deze houdt water en stof moeiteloos tegen. Hij heeft zelfs een zogenaamd IP-certificaat. Deze IP67 certificering garandeert dat stof en water buiten de deur blijven. Door die eigenschap kun je dingen met de Defy+ die andere smartphones niet kunnen. Video's schieten onder water bijvoorbeeld. Meer praktisch is het kunnen telefoneren in de stromende regen. Altijd handig in ons wisselvallige klimaat.

Klein en sterk

Erg groot is de Defy+ niet. Dat komt voornamelijk door het formaat van het beeldscherm. Die is met 3,7 inch niet bijzonder groot. Toch is het groter dan het 3,5 inch grote beeldscherm van de eerste iPhones. Het zorgt ervoor dat je het toestel eenvoudig kunt opbergen in bijvoorbeeld een broekzak of handtas. Een waterdichte behuizing voegt doorgaans wat extra millimeters toe maar ondanks dat is de Defy+ toch nog erg compact. Een kleine krachtpatser dus. De ingebouwde camera is 5 megapixel groot en kent autofocus om automatisch scherp te stellen. Daarmee kan het toestel nog prima mee met de rest van de smartphonemarkt.

Belangrijkste Motorola Defy+ specificaties

  • 2 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • 3.7 inch display + Corning Gorilla-glas
  • Waterdichte en stofbestendige behuizing met IP67-certificaat
  • 5-megapixelcamera aan de achterkant

Beperkte alternatieven

De Motorola Defy+ is alweer wat gedateerd. Je krijgt dus niet het nieuwste van het nieuwste. Dat maakt hem automatisch zeer betaalbaar. Er zijn op moment van schrijven niet erg veel shops meer die het toestel aanbieden maar zij die dat doen vragen er minder dan 100 euro voor. Dat is niet veel geld voor een robuuste, waterdichte Android-smartphone. Alternatieven zoals de Samsung Galaxy Xcover 2 kosten ruim 100 euro meer. Een ander alternatief is de Profoon XD maar dat is dan weer geen Android-smartphone.


Concurrenten van de Motorola Defy+

Vergelijk de Motorola Defy+ met deze producten


Praat mee over de Motorola Defy+