LG Zero


LG Zero (H650)
LG Zero blauw achterkant
LG Zero goud achterkant
LG Zero zilver onderkant
LG Zero zilver voorkant rechterzijkant schuin
LG Zero zilver voorkant rechterzijkant
LG Zero zilver gedraaid
LG Zero zilver achterkant linkerzijkant
LG Zero zilver achterkant
LG Zero zilver bovenkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
5,0 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten LG Zero

 • Classy metalen behuizing
 • Schiet erg scherpe selfies
 • Kent veel functies van LG's dure G-telefoons
 • Krachtige luidspreker van 1 watt

Minpunten LG Zero

 • Enorm veel concurrentie binnen deze prijscategorie

De LG Zero in het kort

Wie je een LG Zero (H650) geeft en het logo afdekt zou niet snel zeggen dat hij/zij met een LG-telefoon van doen heeft. Dat komt omdat de LG Zero van een geheel nieuw ontwerp gebruik maakt met een grotendeels metalen behuizing. Ondanks dat is de Zero een onvervalste LG-telefoon met bekende functies. Welke precies gaan we hier voor je onderzoeken.

Eersteklas camera

LG bracht de Zero in thuisland Korea uit onder de naam 'Class'. We hebben het echter wel over hetzelfde toestel. Nog niet eerder bracht LG een dergelijke telefoon uit met een metalen behuizing en taps toelopende schermranden. En ondanks dat de Zero een mid-range toestel is heeft LG niet bezuinigd op de camera-eigenschappen. Zo komt de kwaliteit van de 13 megapixel hoofdcamera overeen met een goede compactcamera. Voorop zit zelfs een 8 megapixel selfiecamera die extra veel licht opvangt. Hierdoor is de LG Zero ook een prima selfietelefoon die zich prima kan meten met dure high-end vlaggenschepen.

Belangrijkste LG Zero specificaties

 • Quadcore-processor op 1,2 GHz, 1,5 GB aan werkgeheugen
 • IPS scherm van 5.0 inch groot + stevig Gorilla Glass
 • 16GB opslagruimte + geheugenkaartslot
 • 13 megapixelcamera aan de achterkant met Full HD video-opname
 • Ondersteuning voor 4G-internet LTE
 • Relatief scherpe selfiecam (8 megapixel)
 • Bekijk alle LG Zero specs

Eersteklas uiterlijk

Hebben we al gezegd dat de LG Zero beschikt over een metalen aluminium behuizing? Het glas aan de voorkant is licht gebogen aan de randen, iets wat LG "Arc Glass" noemt. Het geeft een premium gevoel dat alleen nog versterkt wordt door de dunheid van het toestel. Goed is ook om te weten dat LG een hoogwaardig IPS-beeldscherm heeft toegepast dat geprezen wordt door de kleurechtheid en afleesbaarheid buitenshuis. De schermresolutie komt uit op HD wat weliswaar niet zo scherp is als Full HD maar op dit formaat toch scherp genoeg is.

LG Zero zilver voorkant rechterzijkant schuin

Goud of Zilver

Natuurlijk is de LG Zero een moderne smartphone draaiend onder Android en daardoor heb je de keuze uit duizenden gratis en betaalde apps. Die installeer je op het 16 GB interne geheugen en mocht dat niet genoeg zijn dan prik je via een geheugenkaart eenvoudig geheugen bij. Het binnenhalen van snel 4G-internet behoort mits je daar een abonnement voor hebt afgesloten tot de mogelijkheden. Het enige waar je je zorgen over moet maken is of je de gouden of zilveren uitvoerig kiest. In die twee kleuren is de Zero namelijk in eerste instantie verkrijgbaar.


Video’s over de LG Zero

Misschien ziet deze LG Zero, of Class zoals hij in sommige landen heet, er in bewegend beeld nog wel beter uit

Mits je Italiaans verstaat raden we je aan om de ondertiteling aan te zetten. Maar ook los daarvan levert deze video mooie beelden op van de classy LG Zero met z'n metalen behuizing, afgerond scherm en uitstekende camera


Concurrenten van de LG Zero

Vergelijk de LG Zero met deze producten


Praat mee over de LG Zero