LG K8


LG K8 (K350N)
LG K8 zwart voorkant rechterzijkant
LG K8 blauw voorkant linkerzijkant
LG K8 blauw achterkant rechterzijkant
LG K8 blauw achterkant
LG K8 wit achterkant
LG K8 indigo blauw overzicht
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarBlauwWit
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten LG K8

 • Fraai gebogen voorkant
 • Bij uitkomen recente Android-versie
 • Scherm kan dienen als selfie-flitser
 • Onderweg snel 4G-internetten

Minpunten LG K8

 • Batterij in verhouding niet erg groot

Prijsvergelijker LG K8
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 10,00 € 0,00 100 500 MB   Tip
hollandsnieuwe € 11,00 € 0,00 1000 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 16,50 € 0,00 350 2400 MB 4G Bekijk
KPN € 18,00 € 0,00 400 2000 MB 4G+ Bekijk
T-Mobile € 21,00 € 0,00 onbeperkt 1000 MB 4G+ Bekijk
Vodafone € 23,00 € 0,00 onbeperkt 6000 MB 4G+ Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG K8 met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De LG K8 in het kort

De LG K8 is een 5-inch grote Android-smartphone met een mooie kop. Dat zien we bijvoorbeeld terug in het fraai gebogen glasplaat waarmee de K8 bedekt is. Wat je nog meer van dit 4G-toestel kunt verwachten gaan we hier proberen uit te leggen.

Gebogen voorkant voor premium gevoel

Telefoons heb je in alle vormen en maten. Toch beschikken ze vaak over dezelfde eigenschappen en functies. Het is daarom steeds belangrijker dat een telefoon er ook mooi uitziet. De voorkant van deze K8 is voorzien van zogenaamd 2.5D Arc Glass. Dat is gebogen bij de randen en dat geeft hem een premium uiterlijk. Achter die glasplaat ligt een 5 inch groot HD-scherm. Dat is groot genoeg voor alledaags gebruik met een scherpe resolutie waardoor je lekker veel detail kunt zien. En door het type scherm dat LG heeft toegepast kun je die ook buitenshuis prima aflezen. Laat de zon maar schijnen.

LG K8 indigo blauw overzicht

Extra licht voor professionele selfies

Een smartphone moet vandaag de dag gewoon goede foto's maken. Achterop de LG K8 zit om te beginnen een 8 megapixel camera met autofocus. Hiermee kan het toestel snel scherpstellen op wat jij belangrijk vindt. Je kunt de K8 zelfs een handje helpen door aan te klikken waarop gefocust moet worden. LG snapt ook dat een moderne telefoon over een degelijke selfiecamera moet beschikken. Daarom zit er voorop deze K8 een behoorlijke 5 megapixel selfiecam. Je kunt hiermee natuurlijk op de oude vertrouwde manier selfie's maken maar je kunt dat ook doen door een handgebaar te maken. Zo kun je zonder handen de perfecte selfie maken. En begint het al donker te worden dan kan het beeldscherm voor extra licht zorgen. Je zelfportretten zien er daardoor bijna professioneel uit.

Belangrijkste LG K8 specificaties

 • Razendsnel mobiel 4G-internet
 • Quadcore-processor (MediaTek MT6735) op 1,3 GHz + 1,5 GB aan RAM-werkgeheugen
 • Beeldscherm van 5.0 inch in diameter + Corning Gorilla-glas
 • 8 GB ingebouwde opslag uit te breiden met microSD-geheugenslot
 • 8 megapixel hoofdcamera met Full HD video-opname
 • Selfiecamera van 5 megapixel
 • Bekijk alle LG K8 specs

Zelf batterij wisselen

Om ervoor te zorgen dat de LG K8 lekker snel reageert zit er binnenin een rappe processor die over niet minder dan 4 cores beschikt. Deze zijn op maximaal 1,3 GHz geklokt. Vergeet gerust al deze info, weet dat apps snel opgestart zijn en je niet lang hoeft te wachten voordat je K8 in actie komt. Om ervoor te zorgen dat je nog wel even vooruit kunt zit er een verwisselbare batterij in. Neem een extra batterij met je mee voor die gevallen waarbij je anders zonder accu zou zitten. LG is één van de weinig fabrikanten die haar telefoons uitrust met een zelf verwisselbare batterij. Maak daar gebruik van.

Goedkoopste LG K8 prijzen

Natuurlijk is de LG K8 verkrijgbaar met een abonnement maar hij is ook los te koop. Vanaf € 128 vonden wij al een passende aanbieding. Vergeleken met toen hij voor het eerst in de winkel lag is er toch al weer een aardige € 20 van de prijs af. Naast in de losse verkoop kun je er ook voor kiezen om hem in combinatie met een abonnement te kopen. Vanaf € 10 per maand heb je al een LG K8 zonder vooraf bij te betalen. Je hebt dan overigens wel een tweejarig abonnement. Ga je liever voor een kortere looptijd klik dan door naar deze abonnementspagina. Daar kan je in het zoekscherm links bovenaan zoeken op de abonnementsduur. Het is daar tevens mogelijk te zoeken op aantal belminuten/sms’jes, data en hoeveel je maximaal kwijt wilt zijn aan maandelijkse kosten. De LG K8 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Indigo Blue (blauw) en White (wit). Wat geheugenopslag betreft valt er weinig te kiezen, er is alleen een 8 GB uitvoering beschikbaar. Daar is echter eenvoudig wat aan te doen door zelf een geheugenkaartje (type MicroSDHC) te plaatsen.


Concurrenten van de LG K8

Vergelijk de LG K8 met deze producten


Praat mee over de LG K8