LG Bello II


LG Bello II (X150)
LG Bello II zwart achterkant
LG Bello II voorkant rechterzijkant schuin
LG Bello II linkerzijkant
LG Bello II achterkant rechterzijkant
LG Bello II wit achterkant
LG Bello II zwart schuin
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
Niet meer verkrijgbaar
Schermformaat
5 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten LG Bello II

  • Keurig ruim 5 inch scherm
  • Relatief grote batterij
  • Diverse handige selfie-functies

Minpunten LG Bello II

  • Geen snel 4G-internet

De LG Bello II in het kort

De LG Bello II is de opvolger van de eerste Bello en kent het typenummer X150. LG was toen het de Bello II aankondigde eind juli 2015 niet van plan om het toestel in Nederland uit te brengen maar dankzij de import is hij hier toch uiteindelijk terechtgekomen.

Niet als aangekondigd

De LG Bello II werd aangekondigd als selfietelefoon maar daar is uiteindelijk niet heel veel van over gebleven. Voorop zit namelijk 'slechts' een 2 megapixel camera. Nu is dat niet slecht, zo kun je er toch behoorlijke zelfportretten mee maken, maar het is wel een stuk minder dan de eerder beloofde 8 megapixel. Wel zijn er enkele speciale selfie-functies aanwezig zoals 'Gesture Shot'. Hiermee kun je door een handbeweging een selfie maken, je hoeft dan niet meer op zoek naar de opnameknop. En mocht je in het donker een selfie willen maken dan kan het beeldscherm een flits simuleren. Zo krijg je toch een goed belichte zelfopname.

Belangrijkste LG Bello II specificaties

  • Scherm van 5 inch in diameter + stevig Gorilla Glass
  • 5 megapixel camera met Full HD video-opname
  • Quadcore MediaTek MT6582M processor op 1,3 GHz, 1 GB aan werkgeheugen
  • 8GB ingebouwde opslag (uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart)

Traditionele knopindeling

Dat scherm van de LG Bello II meet trouwens een royale 5 inch. Daarmee is hij in theorie groot genoeg om films en lange webpagina's op te bekijken. Dat scherm kan ook van pas komen om het toestel te ontgrendelen. Door twee keer op het scherm te kloppen ontwaak je de Bello II uit z'n slaap en daarmee hoef je niet op zoek naar de powerknop. Die vind je bij deze LG Bello II trouwens niet aan de achterkant, zoals bij veel andere moderne LG telefoons. Hier zitten de knoppen 'gewoon' aan de zijkant van het toestel.

LG Bello II zwart schuin

Geen minimum specs

De LG Bello II (X150) heeft een vrij bescheiden prijskaartje meegekregen. Helaas ontbreekt wel de mogelijkheid om snel te internetten via 4G. Wel krijg je de beschikking over een relatief snelle quad-core processor op 1,3 GHz. Deze heeft de beschikking over 1 GB aan werkgeheugen. Voor een Android-telefoon is dat niet het minimum dus er is nog wat ruimte over. De batterij komt uit op een nette 2.540 mAh wat op papier genoeg moet zijn voor ruim een dag. Het interne opslaggeheugen komt uit op 8 GB wat na het installeren van de nodige apps wel wat weinig kan zijn. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om zelf geheugen bij te plaatsen via microSD-kaartjes tot 32 GB.


Concurrenten van de LG Bello II

Vergelijk de LG Bello II met deze producten


Praat mee over de LG Bello II