Huawei P50 Pro

Huawei P50 Pro

Prijs Huawei P50 Pro los toestel

Aanbieder Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
256 Go Noir Refurbished
€ 537,99 € 541,98   Bekijk

Reviews over de Huawei P50 Pro

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Huawei P50 Pro

De Huawei P50 Pro belooft een vlaggenschip te worden met achterop opvallend grote camera. Hoeveel hiervan daadwerkelijk camera is en hoeveel 'gewoon' behuizing is nog afwachten. Exacte specificaties ontbreken ook nog maar gelet op voorgaande jaren belooft de P50 Pro wel een vlaggenschip van formaat te zijn. Maar wel één zonder Google-diensten en -apps.
Begin juni 2021 gaf Huawei zelf de eerste afbeeldingen vrij van de P50 Pro. Hierop is inderdaad een grote cameramodule te zien bestaande uit 2 cirkels. Hierin zitten in totaal 4 verschillende camera-sensoren zo lijkt. Eén daarvan lijkt een 1-inch grote camerasensor te zijn. De nieuwe camera noemt Huawei zelf "Leica Harmony". Dit is een bevestiging van wederom een samenwerking met Leica, maar ook een knipoog naar het nieuwe eigen besturingssysteem genaamd "HarmonyOS". Dit is een vervanging van Android maar daar wel grotendeels op gebaseerd. Het lijkt alleen meer op iOS dan op Android


Laatste nieuws over de Huawei P50 Pro


Vragen en antwoorden over de Huawei P50 Pro