HTC Desire 10 Lifestyle


HTC Desire 10 Lifestyle
HTC Desire 10 Lifestyle zwart onderkant
HTC Desire 10 Lifestyle zwart linkerzijkant
HTC Desire 10 Lifestyle zwart achterkant
HTC Desire 10 Lifestyle zwart rechterzijkant
HTC Desire 10 Lifestyle zwart bovenkant
HTC Desire 10 Lifestyle zwart voorkant schuin
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
5,5 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten HTC Desire 10 Lifestyle

 • Bijzondere retro-look
 • 24-bits geluid
 • Ruimte voor dubbele simkaart
 • Handige personaliseerfuncties

Minpunten HTC Desire 10 Lifestyle

 • Wordt niet geleverd met 24-bits koptelefoon

De HTC Desire 10 Lifestyle in het kort

De HTC Desire 10 Lifestyle is een stijlvolle smartphone die er eens niet uitziet als een typisch saaie smartphone. Het toestel met z'n eigenzinnig ontwerp en retro uitstraling gaat ook prima door als multimediatelefoon. Waarom we dat zo bedoelen gaan we hieronder proberen uit te leggen.

Looks and sound

Maar eerst even z'n uiterlijk. De Desire 10 Lifestyle valt zeker op vanwege z'n metaal gouden rand, subtiele rondingen en de matte afwerking. Hij oogt hierdoor stukken minder saai dan andere smartphones. Het geeft hem wel iets retro. Naast elegant is het ook nog eens functioneel; hij ligt door dit alles namelijk ook nog eens lekker in de hand. Zoals wel vaker bij HTC-telefoons beschikt de Desire 10 Lifestyle over BoomSound-geluid. Er zijn twee speakers aanwezig die afzonderlijk hoge en lage tonen voortbrengen. Dat levert een meer gedetailleerde audioweergave op dan een enkele speaker. Wat ook helpt is dat er Dolby Audio aanwezig is om het geluid nog verder te verbeteren. Luister je liever met een koptelefoon dan levert dan extra voordelen op. De HTC Desire 10 Lifestyle ondersteunt namelijk 24-bits audio waardoor geluiden ineens hoorbaar worden die daarvoor verborgen bleven. Helaas heb je hiervoor wel een speciale koptelefoon nodig die deze bredere frequentie ondersteunt. HTC heeft er ook één in het assortiment; de Hi-Res Audio-oortelefoon. Die zit dus helaas niet standaard in de doos.

HTC Desire 10 Lifestyle zwart voorkant schuin

Selfies zonder handen

Geluid is leuk maar het schieten van foto's is even zo belangrijk. Achterop de HTC Desire 10 Lifestyle zit een degelijke 13 megapixel camera die voorzien is van een zogenaamde BSI-sensor. Deze vangt vanwege z'n ontwerp meer licht op dan traditionele sensoren al zien we dergelijke BSI-camera's vandaag de dag bij vrijwel iedere fabrikant terug. Video's schiet je in maximaal Full HD. Voorop zit een 5 megapixel camera bedoeld voor selfies. Deze selfies schiet je niet alleen door ouderwets op een knop te drukken, je kunt de Desire 10 Lifestyle dankzij spraak ook opdracht geven om een zelfportret te schieten. Selfies maken zonder handen dus. En heb je een slechte haardag dan kun je dankzij speciale effecten zoals Live Make-up eenvoudig wat aan doen.

Belangrijkste HTC Desire 10 Lifestyle specificaties

 • 5,5 inch groot HD-scherm met Gorilla Glass-bescherming
 • 24-bits Hi-Res audio met BoomSound en Dolby Audio
 • Quad-core Snapdragon 410 processor op 1,6 GHz en royale 3 GB werkgeheugen
 • 13 megapixelcamera aan de achterkant met Full HD-video en f/2.2 lens
 • Relatief scherpe selfiecam van 5 megapixel en beperkte f/2.8 lens
 • 4G-ondersteuning voor mobiel internet onderweg
 • 32GB aan opslaggeheugen, uit te breiden tot maximaal 2TB
 • Dual SIM mogelijkheden (2x nanoSIM)
 • Bekijk alle HTC Desire 10 Lifestyle specs

Dubbele sim, extra functies

Verder bijzonder aan de HTC Desire 10 Lifestyle is dat het een Dual SIM-telefoon is. Je kunt dus twee simkaarten kwijt in het toestel van het type nano. Gebruikelijker is wat dat betreft de Sense-interface die HTC bovenop Android legt. Hierin zitten altijd wat extra functies die handig zijn. Eén daarvan is dat je je startscherm helemaal kunt aanpassen. Je kunt zelfs stickers toevoegen om hem helemaal naar je eigen smaak te maken. Ook handig is de Thema-app waarmee je toegang krijgt tot duizenden professionele thema's. Handig voor wanneer je even geen zin hebt om zelf alles in te richten.


Video’s over de HTC Desire 10 Lifestyle

Volgens HTC wordt je met een Desire 10 Lifestyle in je leven een stuk minder saai. Het zal maar dankzij enkele functies van het toestel wordt je leven wel degelijk minder saai. Deze video legt er enkele uit

De HTC Desire 10 Lifestyle moet het duidelijk van z'n uiterlijk hebben. In deze video geven we een eerste impressie


Concurrenten van de HTC Desire 10 Lifestyle

Vergelijk de HTC Desire 10 Lifestyle met deze producten


Praat mee over de HTC Desire 10 Lifestyle