HTC 7 Trophy review


Met de HTC 7 Trophy maakt HTC de overstap naar Windows Phone 7. De HTC 7 Trophy is alweer de derde in het rijtje Windows Phone 7 toestellen die we hebben getest.

Eerder mochten we al kijken naar de Samsung i8700 Omnia 7 en de LG E900 Optimus 7 die we aan een grondige producttest hebben onderworpen. Online winkelketen Coolblue, bekend van onder andere PDAShop.nl en Smartphoneshop.nl, was zo vriendelijk ons van een testexemplaar te voorzien. Waarvoor uiteraard onze vriendelijk dank!

Terug naar de HTC 7 Trophy; deze is uitgerust met onder andere een 1 GHz Snapdragon-processor, 3.8 inch WVGA-beeldscherm en 5.0 megapixel-camera met 720p video-opnamekwaliteit. Daardoor hoopt HTC zich te kunnen meten met de Windows Phone 7 toestellen van andere fabrikanten. Is de nieuwe HTC 7 Trophy ook zo briljant als HTC beweert? Wij testten het voor je uit.

Wat zit er bij het toestel?

De HTC 7 Trophy bevindt zich in een wit kartonnen doosje in een witte kartonnen sleeve. De illustraties op de verpakking zijn dezelfde als de afbeeldingen die HTC op zijn website gebruikt. In de doos ligt het toestel met 1300 mAh-batterij in een wit kartonnen omhulsel. Hieronder bevindt zich de documentatie, een 3.5-mm-headset met schuimrubber beschermhoesjes en een USB-kabel. Door middel van het meegeleverde opzetstuk kan van deze kabel een adapter gemaakt worden. Wat opvalt aan de accessoires is dat ook deze mooi uitgewerkt en vormgegeven zijn. We zien dat vaker anders.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel