Fitbit Charge 3

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Fitbit Charge 3
Fitbit Charge 3 voorkant linkerzijkant zwart
Fitbit Charge 3 voorkant linkerzijkant blauw
Fitbit Charge 3 voorkant linkerzijkant paars
Fitbit Charge 3 voorkant linkerzijkant wit

Vergelijkbaar met de Charge 3 en wel verkrijgbaar  Fitbit Charge 3 bestellen in het buitenland

    Land Prijs    
  Landenvlag IT Italië € 219,99 http://schema.org/InStock EUR 219.99

  Klik hier voor meer informatie over het kopen van producten uit het buitenland


  Reviews over de Fitbit Charge 3

  Schrijf de eerste review
  5 sterren
  0 reviews
  4 sterren
  0 reviews
  3 sterren
  0 reviews
  2 sterren
  0 reviews
  1 ster
  0 reviews
  € 50 verdienen?

  Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


  Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

  Maximaal 5 plus- en/of minpunten


  Beschrijving van de Fitbit Charge 3

  De Fitbit Charge 3 is alweer de derde generatie fitness tracker met fatsoenlijk beeldscherm die vanaf nu aanraakgevoelig is. Wel ontbreekt nog altijd GPS al is het wel degelijk mogelijk om je Strava-workouts op een kaart te plotten. Hoe precies en wat je nog meer aan de Charge 3 hebt gaan we in deze bespreking nader uitleggen.

  Waterdicht, nieuwe bandjes

  De Charge-serie is de meest uitgebreide van de fitness trackers die Fitbit maakt. Deze Charge 3 is daarom het vlaggenschip; het beste wat Fitbit in het assortiment heeft. Uitgebreider en je komt uit bij de smartwatches die toch vele malen groter en logger zijn. Fitbit's nieuwste helpt je bovendien op weg om gezonder te worden. Dat doet het door je lichaam nauwkeurig in de gaten te houden met continue hartslagmeter, automatische workout-herkenning en het kunnen instellen van doelen. De aluminium behuizing is geschikt om mee te zwemmen (5 ATM dus tot 50 meter diepte) en je kunt de zelf bandjes verwisselen. Er zijn bandjes van plastic, leer en van stof. Koop je een exemplaar dan krijg je zowel een klein (S) als groot (L) bandje zodat hij altijd prima past om je pols.

  Fitbit Charge 3 voorkant linkerzijkant wit

  Herkent sport en slaapapneu

  De Fitbit Charge 3 is in hart en nieren een fitness tracker. Dankzij SmartTrack herkent hij automatisch met welke oefening je bezig bent zoals hardlopen, zwemmen of crosstrainen. Wil je je voortgang bijhouden dan heb je de keuze uit 15 doelgerichte trainingsmodules van yoga tot gewichtheffen. Stel doelen in voor calorieverbranding, afstand of tijd en je ziet realtime waar je staat. Vrouwelijke gebruikers kunnen menstruatie- en zelfs ovulatiecyclus toevoegen waarmee je symptomen en trends over een langere periode kunt vergelijken. Je hartslag wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bijgehouden. Dus ook wanneer je slaapt. Dit kun je allemaal koppelen aan je slaappatroon want ook die wordt in de gaten gehouden. De verschillende slaapfases worden herkend zoals de REM en de diepe slaapstadium. Door dit inzichtelijk te maken kun je een betere nachtrust krijgen. Nieuw is de relatieve SpO2-sensor waarmee je het zuurstofgehalte in je bloed kunt meten. Dat gebeurt bij benadering en is een primeur voor een Fitbit-product. Je kunt hiermee slaapapneu opsporen, hierbij stokt 's nachts de ademhaling waardoor je je slaapritme ernstig verstoord raakt en je overdag extra vermoeid bent.

  Belangrijkste Fitbit Charge 3 specificaties

  • Groot touchscreen met achtergrondverlichting
  • Aluminium behuizing is waterdicht en zwembestendig
  • Nieuwe bandjes waaronder van geweven stof
  • Herkent automatisch sportoefeningen
  • Nieuwe SpO2-sensor kan slaapapneu herkennen

  Geheel te personaliseren

  Ook wanneer je niet slaapt en sport heb je wat aan de Charge 3. Je krijgt notificaties van je smartphone en heb je een Android-smartphone dan kun je vanaf je pols meteen antwoorden. Er zijn meerdere wijzerplaten (clock faces) om uit te kiezen en de keuze uit verschillende bandjes maakt dat je er nooit uitgekeken op raakt. En om overdag ook tot rust te komen is er een gepersonaliseerde functie die je advies geeft over je ademhaling. Al met al biedt de Fitbit Charge 3 een behoorlijke upgrade ten opzichte van de Charge 2 en dat maakt hem niet alleen interessant voor nieuwe koper maar ook voor mensen die willen upgraden.


  De Fitbit Charge 3 in het nieuws

  ts Fitbit Devices Teaser

  Google koopt smartwatchmaker Fitbit voor €1,88 miljard

  Smartwatchnieuws ·

  Google heeft omgerekend ruim 1,8 miljoen euro op tafel gelegd om Fitbit over te nemen. Dat bedrijf kennen we vooral van de fitness trackers en smartwatches. Geruchten over een mogelijke overname doken onlangs op.

  Google heeft moeite om voet aan de grond te krijgen op het gebied van smartwatches. Dat is nodig om tegenwicht te kunnen bieden aan Apple dat met de Apple Watch redelijk wat succes oogt. Nu is het aanbod van Wear OS-horloges nog relatief laag, iets wat met deze overname niet meteen opgelost wordt.

  Fitbit smartwatches
  Fitbit valt in handen van Google

  Het probleem ligt namelijk iets complexer. Veel fabrikanten wagen zich niet aan smartwatches omdat de hardware ervoor niet meteen voor handen is. Om precies te zijn de processor. Fabrikanten zijn van 1 partij afhankelijk; Qualcomm. En die geeft aan speciale wearable-processors weinig prioriteit. Apple maakt haar eigen processors dus die heeft dat probleem niet. Samsung maakt weliswaar ook haar eigen chips maar die past dan weer geen Wear OS toe.

  Privacyzorgen

  Fitbit zal nu op gaan in Google. Wat dit alles betekent voor de Charge, Versa, Ace en Ionic-series betekent is onduidelijk. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze op de korte termijn nog wel ondersteuning en updates krijgen. Voor de lange termijn blijft er nog veel onduidelijk. Wel geeft Google duidelijkheid over wat het met alle fitness-data gaat doen; het belooft die niet voor advertentiedoeleinden te gebruiken.


  ts Fitbit Charge3 Nieuwemobiel

  Exclusief: Eerste afbeeldingen tonen FitBit Charge 3

  Geruchten ·

  FitBit lijkt op punt te staan om een nieuwe fitness tracker aan te kondigen. Mogelijk gaat het om de FitBit Charge 3 die de Charge 2 uit 2016 moet opvolgen. De Charge 3 sluit dankzij een nieuw ontwerp beter aan op de huid waardoor hij comfortabeler zit. Bovendien zijn er flink meer bandjes om uit te kiezen.

  FitBit kondigde de Charge 2 aan tijdens de IFA-beurs in 2016. Laat de IFA-beurs voor 2018 aanstaande zijn en dat maakt de timing van dit lek wel heel erg toevallig. Qua specificaties kunnen we helaas nog niet zoveel vertellen. Zo weten we bijvoorbeeld (nog) niet of de Charge 3 ditmaal wel over een ingebouwde GPS-ontvanger beschikt. Bij de FitBit Charge 2 was het nog nodig om een smartphone verbonden te houden om je locatie bij te houden.

  FitBit Charge 3
  De mogelijke FitBit Charge 3

  Wel lijkt FitBit gekozen te hebben voor een nieuwe manier van bedienen. Zo is de knop links op de Charge 2 ingeruild voor wat lijkt op een inkeping. Onduidelijk is nog hoe die de FitBit Charge 3 moet gaan bedienen, mogelijk is er ditmaal gekozen voor een touchscreen. Verder komen er flink meer bandjes uit waaronder van stof en plastic. Deze moeten wederom zelf verwisselbaar zijn zodat je het uiterlijk geheel naar wens kunt personaliseren. Opvallend is de sportieve geperforeerde witte hieronder die wel wat lijkt op de Nike+ uitvoering van de Apple Watch.

  FitBit Charge 3 straps
  Meer keuze in bandjes

  FitBit positioneert de Charge helemaal bovenin haar fitness tracker-segment. Het is dus het meest uitgebreide en daardoor het meest belangrijke product wat FitBit op dit gebied heeft. Een stap hoger en je komt bij FitBit's smartwatches uit zoals de Ionic, Blaze en meer recent de Versa. Mocht FitBit inderdaad de Charge 3 tijdens de IFA aankondigen dan wordt hij eind augustus 2018 aangekondigd. Dan start namelijk in Berlijn deze consumentenelektronicabeurs. Prijzen en overige specificaties worden dan bekend gemaakt.

  • Tags:
  • charge3
  • exclusief
  • fitbit
  • ifa18

  Beknopte specificaties van de Fitbit Charge 3

  Afmetingen 38 x 18,3 x 11,8 mm
  Gewicht 30 gram
  EAN codes 0811138031046, 0811138031008, 0811138030964, 0811138030926
  Materialen
  Stof-/waterdicht
  Voeding
  Batterij
  Sensoren
  Hartslagmonitor

  Alle Fitbit Charge 3 specificaties


  Video over de Fitbit Charge 3

  Fitbit introduceert de Charge 3 met touchscreen. Blijf fit en zie er in de tussentijd stijlvol uit


  Vragen en antwoorden over de Fitbit Charge 3