Cat B30 Dual SIM


Cat B30 Dual SIM
Cat b30 zwart achterkant
Cat b30 dualsim zwart schuin
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarZwart
Schermformaat
2,0 inch
Camera
2,0 megapixel

Pluspunten Cat B30 Dual SIM

 • Water- en stofdicht, valbestendig
 • Accuduur van ruim een week
 • Beschikt gewoon over camera

Minpunten Cat B30 Dual SIM

 • Geen smartphone dus geen apps

Prijsvergelijker Cat B30 Dual SIM
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 9,00 € 0,00 100 500 MB   Tip
hollandsnieuwe € 11,00 € 0,00 1000 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 12,00 € 0,00 300 -   Bekijk
T-Mobile € 16,00 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk
Vodafone € 16,00 € 0,00 150 500 MB   Bekijk
KPN € 17,50 € 0,00 150 -   Bekijk
Simyo € 21,00 € 0,00 100 4000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Cat B30 Dual SIM met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Cat B30 Dual SIM in het kort

De Cat B30 Dual SIM is een robuuste en eenvoudige telefoon. Hij weerstaat moeiteloos de elementen. Ook is de B30 valbestendig. Een echte smijttelefoon dus. Wat de Cat B30 Dual SIM nog meer is gaan we hier proberen te onderzoeken.

Wel robuust, niet zo slim

We kunnen eromheen draaien maar mensen zou nou eenmaal onhandig. We laten telefoons vaker vallen dan ons lief is. Het overkomt ons allemaal. Telefoons vandaag de dag lijken ook steeds breekbaarder. Een ongelukkige val en een barst in je scherm is al snel het resultaat. Cat denkt met ons mee en brengt de B30 Dual SIM. Deze is tot 1,8 meter valbestendig en kan voor de duur van 30 minuten in 1 meter water ondergedompeld worden. Hij overleeft het gewoon. De Cat B30 Dual SIM is dus zeker een robuuste telefoon. Wat hij echter niet is is een smartphone. Je kunt geen apps draaien en over een aanraakscherm beschikt hij ook niet.

Cat b30 dualsim zwart schuin

Lange accuduur

Een groot voordeel van zo'n relatief eenvoudige telefoon is dat de batterij lekker lang meegaat. Denk dan al snel aan een week. Cat zelf geeft 10 dagen op maar dat is misschien wat veel van het goede. Feit is in ieder geval wel dat je niet snel naar een stopcontact op zoek hoeft. De B30 Dual SIM is zoals gezegd geen smartphone maar dat wil niet zeggen dat je er niet mee op internet kunt. Er zit zelfs 3G-ondersteuning op zodat je onderweg relatief snel webpagina's kunt ophalen of foto's kunt uploaden. Achterop het toestel zit een 2 megapixel camera voor eenvoudige plaatjes en voor noodgevallen is er een zaklamp ingebouwd. Er is zelfs een muziekspeler aanwezig mocht je daar behoefte aan hebben.

Belangrijkste Cat B30 Dual SIM specificaties

 • Water- en stofdichte IP67-behuizing; gegarandeerd half uur tot 1 meter
 • Tot 1,8 meter valbestendig + krasbestendig scherm
 • Dual SIM-slot
 • 2 megapixel hoofdcamera
 • Geheugenkaartslot om eenvoudig zelf geheugen uit te breiden
 • 3G internetmogelijkheden
 • Bekijk alle Cat B30 Dual SIM specs

Dubbel bereikbaar

Ondanks z'n kleine profiel kent de Cat B30 Dual SIM wel ruimte voor twee simkaarten. Je kunt hiermee bereikbaar zijn op twee nummers. Combineer bijvoorbeeld je werk- en privételefoon. Je kunt ook een aparte simkaart voor data nemen en één voor spraak. Bekijk waarmee je het goedkoopste uit bent. Zorg er wel voor dat de simkaarten van het type microSIM is.

Goedkoopste Cat B30 Dual SIM prijzen

Je kan de B30 Dual SIM met abonnement afsluiten of los kopen. Wij vonden al vanaf €77 een aanbieder. In combinatie met een abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Je hebt dan al een B30 Dual SIM vanaf 9 euro per maand zonder vooraf bijbetalen. Die prijs geldt overigens wel voor een 2-jarig abonnement. Voor de goedkoopste prijzen met een 1-jarig abonnement kijk je op deze abonnementpagina, kies vervolgens links bovenaan in het zoekfilter voor 1 jaar. Op diezelfde pagina kun je ook abonnementen zoeken met een bepaald aantal sms’jes, minuten en data. Daar vind je ook zoekopties waaronder 4G-snelheid en maximaal maandbedrag. Er is slechts één uitvoering, te weten Black (zwart).


Concurrenten van de Cat B30 Dual SIM

Vergelijk de Cat B30 Dual SIM met deze producten


Praat mee over de Cat B30 Dual SIM