Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)


Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) (ZC520TL)
Asus ZenFone 3 max kleuren achterkant
Asus ZenFone 3 max zilver voorkant linkerzijkant
Asus ZenFone 3 max zilver achterkant rechterzijkant
Asus ZenFone 3 max zilver achterkant
Asus ZenFone 3 max zilver rechterzijkant gedraaid
Review
1 review
 
Geef jouw beoordeling en maak kans op €50
Status
VerkrijgbaarGoudGrijsWit
Schermformaat
5,2 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)

 • Volledig metalen behuizing voor deze prijs is keurig
 • Opvallend forse batterij is groot genoeg om te delen
 • Snelle vingerafdrukscanner achterop

Minpunten Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)

 • Vele meegeleverde apps nemen aardig wat ruimte in

Prijsvergelijker Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 11,00 € 0,00 100 500 MB   Tip
hollandsnieuwe € 15,00 € 0,00 1000 1000 MB 4G Bekijk
Vodafone € 17,00 € 0,00 150 500 MB   Bekijk
Telfort € 18,50 € 0,00 150 1000 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 22,00 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk
KPN € 26,00 € 0,00 200 1000 MB   Bekijk
Simyo € 21,00 € 0,00 100 4000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) review: geen poleposition voor deze Max

Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) review: geen poleposition voor deze Max Asus is vooral bekend van laptops in alle soorten en maten, maar sinds enige tijd proberen ze het ook met smartphones en zijn de Zenfones hier verkrijgbaar. Waaronder de door ons geteste Zenfone 3 Max. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken is de Max geen krachtiger versie van de gewone Zenfone 3. De accucapaciteit is wel flink opgeschroefd naar een indrukwekkende 4130 mAh. Daar staat tegenover dat het scherm, de processor en de camera een aanzienlijk soberder uitvoering hebben. De prijs van de Max is dan ook een stukje bescheidener. Lees verder


De Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) in het kort

De Asus ZenFone 3 Max is een toestel dat verkrijgbaar is in twee verschillende formaten. Dit 5,2 inch model wordt cryptisch aangeduid als ZC520TL maar er is ook een grotere variant van 5,5 inch. Die heeft typenummer ZC553KL. Beide heten 'ZenFone 3 Max' wat enigszins verwarrend kan overkomen. We bespreken hier voor de duidelijkheid het kleinere model.

Genoeg energie om te delen

En als we "klein" schrijven dan doelen we op het beeldscherm. Wat namelijk niet klein aan het toestel is is z'n batterij. Asus geeft een minimale capaciteit op van 4.100 mAh. Dat is bijna het dubbele van veel andere smartphones die over een zo'n groot scherm beschikken. Het levert een onbezorgde batterijduur op. Een volle lading is genoeg voor vele dagen plezier. Enkele voorbeelden; muziek luisteren kan 87 uur lang, browsen 18 uur en een telefoongesprek kan maximaal 20 uur duren. Dat zijn tijden die door Asus zelf zijn opgegeven en die vallen vaak wat hoog uit. Ga er echter gerust van uit dat de batterij van deze Asus ZenFone 3 Max lang, erg lang meegaat. Hij is zelfs zo groot dat je met een meegeleverd kabeltje andere telefoons of gadgets kan opladen. Je vrienden zullen je nog dankbaar zijn als ze met een lege telefoon zitten.

Belangrijkste Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) specificaties

 • Grote ingebouwde batterij gaat dagen mee en kan andere apparaten opladen
 • Vingerafdruksensor achterop ontgrendelt erg snel (0,3s)
 • Snel mobiel 4G-internet (download tot maximaal 150Mbit/s)
 • 13 megapixel PixelMaster-camera achterop + 5 megapixel selfiecam voorop
 • Keuze uit 16 of 32 GB aan opslagruimte + geheugenkaartslot voor kaarten tot 32 GB
 • In plaats van geheugenkaart kan ook extra microSIM geplaatst worden (dualsim)
 • Quadcore-processor op 1,5 GHz bijgestaan door 3 GB RAM-werkgeheugen
 • 5.2 inch HD-beeldscherm met afgerond 2.5D glas
 • Bekijk alle Asus ZenFone 3 Max ZC520TL specs

Vingerafdrukscanner is mooi meegenomen

De ZenFone 3 Max is de eerste Asus-telefoon in tijden die hier op de markt verschijnt. Asus snapt dat een eerste indruk belangrijk is. Ze kleden het toestel daarom in stijlvol en stevig metaal. Het beeldscherm krijgt een glaslaag die bij de randen gebold is; dit heet ook wel 2.5D. Het resultaat is dat de ZenFone 3 Max lekker in de hand ligt en een premium uitstraling heeft. Handig is dat achterop een vingerafdruk te vinden is. In deze prijscategorie is dat altijd mooi meegenomen. Hij is ook bijzonder snel; in 0,3 seconde herkent deze scanner tot maximaal 5 verschillende vingerafdrukken. Meer overeenkomstig z'n prijs is het HD-scherm. Die resolutie blijft wat achter bij het hogere Full HD maar het beeld moet voor de meeste doeleinden nog altijd scherp genoeg zijn.

Asus ZenFone 3 max zilver voorkant linkerzijkant

Veel aandacht voor foto's

Achterop de Asus ZenFone 3 Max ZC520TL vinden we een zogenaamde PixelMaster-camera van 13 megapixels. Dat is een naam die Asus gebruikt voor camera's die over enkele handige modi beschikt. De HDR-modus is daar één van. Foto's met tegenlicht komen hierdoor beter uit de verf. Ook is er een Super Resolution-modus waar je meerdere foto's automatisch aan elkaar kunt plakken. Zo kun je bijvoorbeeld extra brede foto's maken. Voorop zit een 5 megapixel voor je selfies. Inmiddels is dat een vrij gebruikelijke resolutie waarmee scherpe selfies gemaakt kunnen worden. Een ander selling point waarmee Asus adverteert is haar eigen ZenUI-schil. Asus maakt bij de ZenFone 3 Max gewoon gebruik van Android waarmee je de beschikking hebt over tal van populaire apps. De interface ziet er door ZenUI 3.0 alleen net iets mooier uit en sommige functies worden toegevoegd. Zo kun je de weersverwachting tonen op het vergrendelscherm, kun je thema's maken en instellen en heb je dankzij apps zoals Photos+ en ZenCircle de mogelijkheid om foto's te verfraaien en delen. Al die meegeleverde apps nemen wel redelijk wat ruimte in beslag. Je kunt gelukkig nog wel een aparte geheugenkaart plaatsen, maar de Zenfone 3 Max CZ520TL ondersteunt kaarten tot maximaal 32 GB wat niet erg veel is.

Goedkoopste Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) prijzen

Natuurlijk is de ZenFone 3 Max (ZC520TL) verkrijgbaar in combinatie met een abonnement maar hij is ook in de losse verkoop verkrijgbaar. Zo heb je al voor € 189 een exemplaar in bezit. Zoals eerder gezegd is het tevens een mogelijkheid om het toestel in combinatie met een abonnement aan te schaffen. Dan kost het toestel € 11 per maand. Dat is wel bij een tweejarig abonnement. Voor de goedkoopste prijzen met een eenjarig abonnement kijk je op deze abonnementpagina, kies vervolgens links bovenaan in het zoekscherm voor één jaar. Het is daar ook mogelijk te zoeken op belminuten/sms’jes, data en hoeveel je maximaal wilt betalen aan maandelijkse kosten. De ZenFone 3 Max (ZC520TL) is te krijgen in 3 verschillende kleuren, te weten: Gold (goud), Grey (grijs) en White (wit). Asus heeft alleen een variant uitgebracht met 32 GB aan intern opslaggeheugen. Een probleem hoeft dat niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een geheugenkaartje plaatsen.


Concurrenten van de Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)

Vergelijk de Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) met deze producten


Praat mee over de Asus 3 Max ZC520TL