Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)


Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) (ZC520TL)
Asus zenfone 3 max colors achterkant
Asus zenfone 3 max zilver voorkant linkerzijkant
Asus zenfone 3 max zilver achterkant rechterzijkant
Asus zenfone 3 max zilver achterkant
Asus zenfone 3 max zilver rechterzijkant gedraaid
Review
Schrijf de allereerste review
Status
VerkrijgbaarGoudGrijsZwart
Schermformaat
5,2 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)

  • Volledig metalen behuizing voor deze prijs is keurig
  • Opvallend forse batterij is groot genoeg om te delen
  • Snelle vingerafdrukscanner achterop

Minpunten Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)

  • -

Prijsvergelijker Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)
  Prijs Incl. bezorging    
Coolblue € 199,00 € 199,00   Bekijk
bol.com € 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)


De Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) in het kort

De Asus ZenFone 3 Max is een toestel dat verkrijgbaar is in twee verschillende formaten. Dit 5,2 inch model wordt cryptisch aangeduid als ZC520TL maar er is ook een grotere variant van 5,5 inch. Die heeft typenummer ZC553KL. Beide heten 'ZenFone 3 Max' wat enigszins verwarrend kan overkomen. We bespreken hier voor de duidelijkheid het kleinere model.

Minpunten Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)
* -

Genoeg energie om te delen

En als we "klein" schrijven dan doelen we op het beeldscherm. Wat namelijk niet klein aan het toestel is is z'n batterij. Asus geeft een minimale capaciteit op van 4.100 mAh. Dat is bijna het dubbele van veel andere smartphones die over een zo'n groot scherm beschikken. Het levert een onbezorgde batterijduur op. Een volle lading is genoeg voor vele dagen plezier. Enkele voorbeelden; muziek luisteren kan 87 uur lang, browsen 18 uur en een telefoongesprek kan maximaal 20 uur duren. Dat zijn tijden die door Asus zelf zijn opgegeven en die vallen vaak wat hoog uit. Ga er echter gerust van uit dat de batterij van deze Asus ZenFone 3 Max lang, erg lang meegaat. Hij is zelfs zo groot dat je met een meegeleverd kabeltje andere telefoons of gadgets kan opladen. Je vrienden zullen je nog dankbaar zijn als ze met een lege telefoon zitten.

Vingerafdrukscanner is mooi meegenomen

De ZenFone 3 Max is de eerste Asus-telefoon in tijden die hier op de markt verschijnt. Asus snapt dat een eerste indruk belangrijk is. Ze kleden het toestel daarom in stijlvol en stevig metaal. Het beeldscherm krijgt een glaslaag die bij de randen gebold is; dit heet ook wel 2.5D. Het resultaat is dat de ZenFone 3 Max lekker in de hand ligt en een premium uitstraling heeft. Handig is dat achterop een vingerafdruk te vinden is. In deze prijscategorie is dat altijd mooi meegenomen. Hij is ook bijzonder snel; in 0,3 seconde herkent deze scanner tot maximaal 5 verschillende vingerafdrukken. Meer overeenkomstig z'n prijs is het HD-scherm. Die resolutie blijft wat achter bij het hogere Full HD maar het beeld moet voor de meeste doeleinden nog altijd scherp genoeg zijn.

Achterop de Asus ZenFone 3 Max ZC520TL vinden we een zogenaamde PixelMaster-camera van 13 megapixels. Dat is een naam die Asus gebruikt voor camera's die over enkele handige modi beschikt. De HDR-modus is daar één van. Foto's met tegenlicht komen hierdoor beter uit de verf. Ook is er een Super Resolution-modus waar je meerdere foto's automatisch aan elkaar kunt plakken. Zo kun je bijvoorbeeld extra brede foto's maken. Voorop zit een 5 megapixel voor je selfies. Inmiddels is dat vrij gebruikelijke resolutie die scherp genoeg is.

Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) prijzen

Helaas is het momenteel alleen mogelijk om de Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) los en dus niet in combinatie met een abonnement te kopen. Zo heb je al voor €199 een exemplaar in bezit. De ZenFone 3 Max (ZC520TL) is verkrijgbaar in de modellen goud (Gold), grijs (Grey) en zwart (Black). Qua geheugen is er te kiezen uit de volgende uitvoeringen: 16 GB en 32 GB.


Concurrenten van de Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL)

Vergelijk de Asus ZenFone 3 Max (ZC520TL) met deze producten


Praat mee over de Asus ZenFone 3 Max ZC520TL