Alcatel 1s

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Alcatel 1s

Hier vind je alles over de Alcatel 1s waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Ontvang een e-mail wanneer de 1s verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Alcatel 1s in het nieuws


Beschrijving van de Alcatel 1s

De nog niet aangekondigde Alcatel 1s wordt naar alle waarschijnlijkheid tijdens het MWC van 2019 aangekondigd. Het belooft een nieuwe instapper te worden met een 5,5 inch groot scherm met HD+ resolutie die dankzij redelijk dunne schermranden toch nog een keurige screen-to-body-ratio heeft van 81,3%. Dat getal zegt iets over hoeveel procent van de voorkant uit scherm bestaat.

Andere specificaties zijn een 13 megapixel camera met tweede 2 megapixel camera. Erg keurig voor een dergelijke instapper. Voorop zit een 5 megapixel schieter voor selfies en binnenin vinden we een 3060 mAh batterij terug. Ruim is dat niet maar een dag moet je er waarschijnlijk wel mee halen.

Alcatel heeft een bijzondere chipset uitgekozen voor de 1s; de SC9863A van het relatief onbekende Spreadtrum. Verwacht hier geen wonderen van, gamen zul je er dus niet op kunnen. Wel erg netjes is dat het toestel Android 9.0 Pie draait en over 32 GB aan opslaggeheugen beschikt. Dat is voor een instapper wederom een keurige eigenschap om te hebben.


Vragen en antwoorden over de Alcatel 1s