Acer Liquid Zest


Acer Liquid Zest (Z525)
Acer Liquid Zest zwart voorkant linkerzijkant
Acer Liquid Zest zwart achterkant
Acer Liquid Zest zwart rechterzijkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarZwart
Schermformaat
5,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Acer Liquid Zest

 • Scherm ook buitenshuis goed afleesbaar
 • Ingebouwd DTS Studio-geluid
 • 5 megapixel selfie met 85 graden groothoeklens
 • Dual SIM dus ruimte voor 2 simkaarten

Minpunten Acer Liquid Zest

 • Niet geschikt voor snel 4G-internet

Prijsvergelijker Acer Liquid Zest
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 11,50 € 0,00 100 500 MB   Tip
Simyo € 39,00 € 42,00 1250 4000 MB   Bekijk
Ziggo € 9,00 € 93,00 75 300 MB 4G Bekijk
Ben € 5,00 € 0,00 - 1000 MB   Bekijk
hollandsnieuwe € 11,00 € 0,00 500 500 MB   Bekijk
Telfort € 12,00 € 0,00 300 -   Bekijk
Vodafone € 12,50 € 0,00 150 -   Bekijk
T-Mobile € 17,00 € 0,00 - 1000 MB   Bekijk
KPN € 19,00 € 0,00 150 -   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Acer Liquid Zest met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Acer Liquid Zest in het kort

De Acer Liquid Zest is een Android-telefoon met een 5 inch scherm en een 8 megapixel camera. Omdat er daar wel meer van zijn moeten we toch wat dieper inzoomen om te zien of de Zest de moeite waard is om te kopen.

Buitenshuis prima afleesbaar dankzij Zero Air Gap

Centraal staat het 5 inch grote HD-scherm. Bij navraag gaat het niet zomaar om een beeldscherm maar om een IPS-paneel. Dergelijke schermen kennen een betere kleurechtheid dan reguliere LCD-panelen en kenmerken zich door een grote kijkhoek. Doordat Acer verder bij de Liquid Zest gebruikmaakt van de Zero Air Gap-techniek ligt het scherm als het ware dichter aan de oppervlakte. Dat heeft weer als voordeel dat beelden helderder zijn en het scherm minder reflecteert. Handig voor wie wel eens buiten z'n telefoon gebruikt, en wie doet dat nou niet?

Acer Liquid Zest zwart voorkant linkerzijkant

Goed geluid, brede selfies

Net als bij veel andere Liquid-telefoon levert Acer ook bij deze Zest prima geluid mee. Het gaat zelfs om studiogeluid van DTS. Iedereen die wel eens bij de bioscoop geweest is heeft hier letterlijk van gehoord. Achterop zit een enkele maar wel groot uitgevallen speaker waarmee je anderen daar ook kan laten meegenieten. Wat ook achterop zit is een 8 megapixel camera. Deze wordt vergezeld door een enkele LED-flitser. Dat is net voldoende om in het donker voor wat extra licht te zorgen. Voorop zit natuurlijk ook een camera en deze is met 5 megapixel redelijk groot voor een selfiecamera. Handig is zeker de groothoeklens zodat niet alleen jij maar ook je vrienden op de foto passen.

Belangrijkste Acer Liquid Zest specificaties

 • 5.0 inch HD-scherm met Zero Air Gap-techniek
 • Hoge 5 megapixel selfiecam met lens van 85 graden
 • 8-megapixelcamera aan de achterkant met Full HD-video
 • Dualsim mogelijkheden
 • 4 GB ingebouwde opslagruimte + geheugenkaartslot
 • Quadcore-processor op 1,3 GHz bijgestaan door 1 GB aan RAM-werkgeheugen

Toch een paar aandachtspuntjes

Is het dan alleen maar rozengeur & maneschijn bij deze Acer Liquid Zest? Jammer is misschien dat snel 4G-internet ontbreekt. Deze Zest ondersteunt mobiel internet met maximaal 3G-snelheden tot 14,4 mbit/s. Onderweg muziek streamen wordt daarmee een stuk moeilijker. Wil je dat wel per se dan raden we je de Zest 4G aan. Dat is vrijwel exact hetzelfde model maar dan met 4G-internet. Een ander aandachtspuntje is het opslaggeheugen. Deze is met 4 GB aan de bijzonder kleine kant. Je zult daarom een aanschaf altijd moeten combineren met een geheugenkaart. Houdt er wel rekening mee dat apps die je op de geheugenkaart installeert langzamer zijn dan aps die op het telefoongeheugen staan. Dat komt omdat het telefoongeheugen nou eenmaal vele malen sneller is.

Acer Liquid Zest prijzen

Natuurlijk is de Acer Liquid Zest verkrijgbaar met een abonnement maar hij is ook in de losse verkoop verkrijgbaar. Wij vonden al vanaf € 87 een passende aanbieding. Naast los kun je er natuurlijk ook voor kiezen om hem in combinatie met abonnement te kopen. Zonder bijbetalen heb je dan al voor 5 euro een exemplaar in huis. Die prijs geldt overigens wel voor een tweejarig abonnement. Voor een eenjarig abonnement kijk je op deze abonnementpagina. Daar kun je in het zoekscherm links bovenaan zoeken op de abonnementsduur. In dat filter kun je ook zoeken op bundels waaronder aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Ook kun je er invoeren hoeveel je eenmalig wilt bijleggen voor een los toestel. Er valt slechts uit één kleuruitvoering te kiezen en dat is: zwart (Black). Wat opslagruimte betreft valt er weinig te kiezen, er is alleen een 4 GB uitvoering te koop. Een groot probleem hoeft dat echter niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een geheugenkaartje bijplaatsen.


Video’s over de Acer Liquid Zest

Met een batterijduur van 3 dagen kun je extra lang genieten van de Acer Liquid Zest Plus. Snel foto's schieten met z'n tri-focus camera bijvoorbeeld of het surround DTS bioscoopgeluid.

Acer heeft een flitsend filmpje in elkaar gedraaid voor deze Liquid Zest waarin alle belangrijke functies de revue passeren. Handig voor wie de productomschrijving niet wil lezen!


Concurrenten van de Acer Liquid Zest

Vergelijk de Acer Liquid Zest met deze producten


Praat mee over de Acer Liquid Zest