Razer Phone komt naar Nederland


Razer brengt haar telefoon weliswaar niet officieel naar Nederland, het toestel komt binnenkort hier wel in de winkels te liggen. Die van Belsimpel.nl tenminste want zij bieden hem los voor 799 euro aan. Dat is stevig maar toch heeft hij dankzij enkele unieke features een sterke aantrekkingskracht op fans.

Razer is namelijk de eerste fabrikant die een 120 hertz scherm in een telefoon stopt. Dat moet vloeiende beelden opleveren zonder haperingen. De Razer Phone kent daarnaast nog enkele features die met name gaming interessant maakt. Denk aan THX-goedgekeurde stereo-speakers met Dolby Atmos-geluid en een razendsnelle Snapdragon 835-processor met maar liefst 6 GB aan RAM-geheugen om de meest uitgebreidste game moeiteloos af te spelen.

Razer Phone

In de eerste reviews wordt met name het scherm van de Razer geroemd. Bewegingen zijn enorm vloeiend dankzij de hoge verversingssnelheid (refresh rate). Het scherm mag dan wel niet zo dicht op de rand zitten als sommige andere moderne telefoons, die ruimte wordt wel nuttig gebruikt door twee relatief grote speakers. Die maken dan ook enorme indruk. Helaas was er door dit alles geen ruimte voor een normale koptelefoonaansluiting. Razer heeft wel een eigen dongle uitgebracht die je op de USB-C poort kunt aansluiten. Deze bevat een door THX goedgekeurde DAC en zit gelukkig standaard in de doos. Al met al heeft Razer een eerste indrukwekkende telefoon neergezet maar wel één met een stevige prijs. Belsimpel.nl verwacht de zwarte Razer Phone ergens begin januari 2018 te kunnen leveren. Los is het toestel voordeliger via de website van Razer te bestellen, daar kost hij momenteel € 749,99. Alleen in combinatie met abonnement zul je bij Belsimpel.nl moeten zijn. De speciale uitvoering met groen Razer-logo komt hier voorlopig niet uit.


Prijsvergelijker Razer Phone

Toon alle aanbiedingen van de Razer Phone


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel