2.5 GHz smartphone van HTC gelekt

· 10 reacties


Afbeeldingen die zijn opgedoken op het internet tonen de HTC Zeta, een nieuw toestel van de Taiwanese firma, met naar verluidt een 2.5 GHz quadcore processor van Qualcomm.

Het ontwerp van de Zeta is een breuk met de stijl die we op eerdere toestellen zagen. Als de renders kloppen, kiest HTC voor een hoekiger ontwerp dan voorheen. Het toestel is volgens de geruchten opvallend klein. Met een hoogte van slechts 109 millimeter zou het toestel zelfs iets kleiner zijn dan de HTC Desire S. Door het scherm verder naar de randen te brengen, lukt het HTC wel een groot scherm op het toestel te plaatsen.

HTC Zeta

Volgens degegen die het gerucht brengen heeft de HTC Zeta een 4.5 inch scherm, maar de render nametend komen wij uit op 4.1 inch, of de maten van het toestel die gelekt zijn kloppen niet. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. Het gerucht wil dat de Zeta 1 GB RAM heeft, een 8 megapixel camera, 32 GB RAM en een batterij met een capaciteit van 1830 mAh. Het toestel draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Bron: Engadget.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel