Exclusief: Beelden tonen Motorola Moto G200 met 108MP camera


We hebben beeldmateriaal bemachtigd van de aankomende Motorola Moto G200 met achterop een 108MP camera. Dat het toestel eraan zat te komen bleek al langer maar mogelijk gaat het om een hele serie.

Aan de afbeeldingen wordt duidelijk dat de Moto G200 straks in het zilver/blauw en donkerblauw verkrijgbaar zal zijn. Het uiterlijk doet wat denken aan dat van de eerste edge-telefoons met afgeronde zijkanten aan de achterzijde.

Motorola Moto G200

Weg is de dubbele selfiecamera voorop. In de plaats daarvan past Lenovo nu een enkele selfiecamera precies in het midden toe. Interessanter is de camera achterop. Voor de hoofdcamera is gekozen voor een 108MP Ultra Pixel-exemplaar met 2,1µm grote pixels. Dat zou kunnen betekenen dat er gebruik gemaakt is van de ISOCELL HM2 van Samsung. Dat is dezelfde sensor als in de edge 20-serie waaronder de edge 20 Pro en edge 20 Lite.

Motorola Moto G200 blue front  Motorola Moto G200 blue left Motorola Moto G200 blue rear
Motorola Moto G200 silver poster

Moto G200 5G family

Mogelijk wordt binnenkort niet alleen bovenstaande Moto G200 aangekondigd maar een gehele familie. Die suggestie wordt tenminste gewekt met het verschijnen van onderstaande afbeelding.

Motorola Moto G200 family

We hebben sterke aanwijzingen dat Motorola de release voorbereidt van tal van nieuwe Moto-telefoons waaronder de G41, G51 5G en G71. Het is momenteel nog onduidelijk of Motorola op die telefoons doelt of dat het nog meer telefoons in petto heeft.

Ontvang een e-mail wanneer de Moto G200 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel