HTC herintroduceert One M9+ als M9+ Supreme Camera


HTC heeft een nieuwe versie van de bestaande One M9+ uitgebracht met een verbeterde 21 megapixel camera en laser autofocus. Het past ook een nieuwe MediaTek-processor toe waarmee hopelijk de 4G-problemen van de vorige One M9+ verleden tijd zijn.

Geruchten over een geüpdate One M9+ gingen al langer en nu dus kondigt HTC de One M9+ Supreme Camera officieel aan. De cameraresolutie gaat er zoals gezegd lichtjes op vooruit, van 20 naar 21 megapixel maar het belangrijkste nieuws is toch wel de aanwezigheid van zowel laser als fase autofocus. Deze moet binnen 0,1 seconde scherpe beelden opleveren. Bovendien ondersteunt de camera optische beeldstabilisatie.

HTC One M9+ Aurora

Net als z'n voorganger krijgt de HTC One M9+ (2015) een Quad HD-resolutie scherm van 5,2 inch groot. De processor is nog steeds afkomstig van MediaTek maar het gaat hier dit keer om een Helio X10 op 2,2 GHz. Deze chip bestaat uit acht kernen en krijgt de beschikking over 3 GB aan werkgeheugen. HTC zegt nog niets over de Android-versie maar met wat geluk lanceren ze hem met versie 6.0 Marshmallow. De vernieuwde One M9+ moet vanaf halverwege oktober in thuisland Taiwan in de winkels liggen en krijgt daar een adviesprijs mee van ruim 560 euro. Of, wanneer en voor hoeveel we het toestel hier mogen begroeten is allemaal nog onduidelijk.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel