Samsung brengt 50W snellader uit met opvallende prijs


Telefoons worden doorgaans niet meer geleverd met een oplader. Het idee hierachter is dat je er thuis vast al wel één hebt. Maar wil je je telefoon zo snel mogelijk als kan opladen dan heb je een bijpassende snellader nodig. Samsung komt binnenkort met een nieuwe uit. Eén met een opvallende prijs.

De Samsung 50W PD Duo Power Adapter lader is voorzien van 2 USB-C uitgangen waarbij één poort 50W vermogen levert en de andere 25W. Voorheen ging de snelste telefoonlader van Samsung niet verder dan 45W op een enkele USB-uitgang.

Samsung 50W Duo Charger in Black
Samsung 50W Duo PD Power Adapter (EP-T5020)

Het moet worden opgemerkt dat de EP-T5020 het vermogen van de 50W poort halveert wanneer je een tweede apparaat aansluit. Beide poorten doen dan 25W. Voor veel Samsung-telefoons zal dat echter geen probleem zijn; dat is namelijk voor veel al het hoogst mogelijke laadvermogen.

Low Standby

De snellader ondersteunt USD Power Delivery en verbruikt indien niet in gebruik weinig stroom, zo staat te lezen op de behuizing.

Stevige vanaf-prijs

De Samsung 50W Duo Power Adapter komt in het zwart en wit uit en wordt geleverd met een enkele 5A USB-C kabel. De gevraagde adviesprijs is vrij stevig te noemen. Samsung vraagt €69,90 voor een exemplaar.

Is je dat te stevig dan kun je altijd voor de Samsung 45W oplader gaan met een enkele USB-uitgang. Die kost ruim de helft minder. Of je kijkt naar een USB-oplader van een ander merk.

Als eerste de Samsung 50W Duo Power Adapter hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel