NieuweMobiel.NL te gast bij TROS Radar


Maandag 24 maart 2008 was NieuweMobiel.NL te gast bij het populaire consumentenprogramma TROS Radar. Hierin werd aandacht besteed aan de Nokia N73 en werd ons gevraagd om advies.

Tijdens een extra lange uitzending in verband met tweede paasdag werd ons gevraagd om tekst en uitleg te geven over de Nokia N73. Tijdens een door TROS Radar uitgevoerd onderzoek kwam namelijk naar voren dat er veel geklaagd werd over dit toestel. Met name de traagheid was onderwerp van irritatie bij gebruikers. Ons werd tijdens de live uitzending gevraagd wat hiertegen te doen was.

Gezien in Tros Radar; trage smartphone

Tijdens dit vraaggesprek met presentatrice Antoinette Hertsenberg legden we uit hoe het komt dat smartphones traag worden. Tevens gaven we enkele bruikbare tips om dit tegen te gaan. Deze tips waren overigens ook terug te vinden op de teletekst pagina's van het populaire consumentenprogramma van de TROS.

Gezien in Tros Radar; trage smartphone

Het onderwerp werd door diverse andere media overgenomen en de inhoud van het vraaggesprek kwam dan ook veelvuldig voor in andere media zoals het online Telecom-Update.Praat mee over dit artikel