Exclusief: Persafbeeldingen van Motorola Moto G10


We hadden recentelijk al beelden van de aankomende Moto G30 en E7 Power gezien maar er is nog een derde toestel waar Motorola aan werkt. Het gaat om de Moto G10. Wij hebben de officiële afbeeldingen gevonden.

Het was alweer 2013 toen Motorola de allereerste Moto G aankondigde. Het zette destijds de markt flink op de kop door z'n lage prijs, bijna stock Android-versie en keurige specificaties. Inmiddels zijn we alweer aanbeland bij de G10 al weten we nog niet exact wanneer die wordt aangekondigd.

Motorola Moto G10

Motorola Moto G10 specificaties

We hadden van deze Motorola Moto G10 al een lage resolutie afbeelding gezien maar nu hebben we dus ook de officiële persafbeeldingen te pakken. Hieruit wordt duidelijk dat de G10 in het grijs en parelwit uitkomt. Vooral de achterkant valt op, met z'n golvende kleurovergang. De foto's bevestigen eerdere geruchten over een 48MP Quad Camera.

Motorola Moto G10 Motorola Moto G10 Motorola Moto G10 Motorola Moto G10
De Motorola Moto G10 in het grijs en wit

High-end is de Moto G-serie al geruime tijd niet meer. De processor van de G10 bevestigd dat; een Snapdragon 460 van Qualcomm met 4GB aan werkgeheugen en de keuze uit 64 of 128GB aan opslaggeheugen. Het scherm komt uit op 6,5 inch en binnenin ligt een 5000 mAh dikke batterij.

Motorola Moto G10 Motorola Moto G10

Motorola Moto G10 aankondiging

Motorola kondigt naar alle waarschijnlijkheid de Moto G30 en E7 Power al op 19 februari aan. Vanaf die datum liggen beide telefoons bij het Indiaanse Flipkart in de winkel. Of we op diezelfde dag ook deze Moto G10 zullen zien is afwachten. Op het startscherm is de datum 3 april te lezen maar dat kan ook afleiding zijn. Dezelfde datum was namelijk ook op het scherm van de G30 en E7 Power te zien. We zullen moeten afwachten dus.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel