Lost Apple antennagate op?


Gisteren lanceerde Apple een iPhone die geschikt is voor CDMA-netwerken. Dit toestel had een paar kleine aanpassingen ten opzichte van de GSM-versie. Het lijkt erop dat één daarvan het ontvangstprobleem van de iPhone 4 heeft opgelost.

Heel Amerika stond gisteren op zijn kop omdat aanbieder Verizon eindelijk iPhones kan gaan aanbieden. In de CDMA-versie van het toestel is een kleine onderbreking toegevoegd aan de externe antenne. Vandaag kwamen er berichten binnen dat dit antenna gate heeft verholpen. Sterker nog, toen journalisten doelbewust de ontvangst van de iPhone probeerde te nekken door hem stevig in de handen te klemmen, lukte dat niet.

Vooruitzicht

Het was al even duidelijk dat Apple hard aan de slag was met een oplossing voor het antenne probleem. Tenminste, een oplossing die niet "hou het ding maar anders vast" is. Een tijdje terug patenteerde Apple namelijk een antenne achter het Apple logo. Dit lijkt dus niet meer nodig te zijn. Fans die nu al hunkeren naar de iPhone 5, die binnenkort gepresenteerd zal worden, hoeven zich dus geen zorgen te maken over ontvangstproblemen.

Bron: Intomobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel