Foto’s Nokia Sea Ray opgedoken

· 1 reactie


Een nieuwe afbeelding laat de Nokia Sea Ray zien, waarschijnlijk het eerste Windows Phone-toestel van Nokia. Het is echter de vraag of de afbeelding echt is. De naam ‘Sea Ray’ op een marketing-uiting geeft te denken.

Zoals al eerder bleek toen afbeeldingen van de Sea Ray opdoken, lijkt het toestel sterk op de Nokia N9. Het toestel heeft volgens onderstaande marketing-afbeelding van de Duitse afdeling van T-Mobile een 3.7 inch scherm met AMOLED-techniek. Opvallend is dat het toestel ‘Sea Ray’ wordt genoemd. Dit is een codenaam die al langer rondgaat in het geruchtencircuit. Het lijkt ons niet waarschijnlijk dat het toestel ook onder die naam in de schappen zal liggen.

Mg tnb Sea Ray

Nokia maakte onlangs een nieuwe naamgevingsschema bekend. Alle toestellen krijgen een driecijferig nummer, waarbij toestellen in het high-end-segment in de 800- of 900-serie worden geplaatst. Een codenaam als ‘Sea Ray’ past niet binnen deze conventies. Mogelijk wordt dit toestel nog deze maand gepresenteerd, en zullen we weten of Nokia nu al met de eigen regels voor toestelnamen breekt.

Bron: Mynokiablog.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel