Verkoop iPhone 5 zorgt in Duitsland voor problemen


Vandaag ging bij onze oosterburen de verkoop van de iPhone 5 van start en dat zorgde direct voor Project X Haren-achtige taferelen. Zo ontstonden er in de rij opstootjes, vielen mensen flauw en dreigde de politie de verkoop te staken.

De problemen ontstonden niet alleen bij Oberhausen, vlak over de grens bij Venlo, soortgelijke berichten kwamen ook binnen uit München en Hamburg. Het probleem bij Oberhausen werd mede veroorzaakt doordat veel Nederlanders in de rij stonden. De iPhone 5 komt hier pas over een week uit en klaarblijkelijk wouden veel medelanders niet zolang wachten.

Oberhausen CentrO iPhone 5
Foto @femmetaken

Zoals gezegd moet tot 28 september gewacht worden voordat de iPhone 5 in ons land in de winkel ligt. Prijzen los beginnen vanaf € 679,00, in combinatie met een abonnement kan het ook gratis. We sommen enkele interessante aanbiedingen voor je op;

Zo krijg je bij Hi met een 1-jarig abonnement 4 maanden 50% korting, en bij een tweejarig-abonnement 12 maanden 50% korting. Bij KPN heb je voor 57,5 per maand een iPhone 5 16GB. Blijf je liever bij Vodafone dan zul je je moeten inschrijven. En vrijdagochtendvroeg voor de lokale Apple Store liggen is natuurlijk ook nog een optie.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel