IFA 2008: Real life afbeeldingen van HTC S740


NieuweMobiel doet vandaag verslag vanaf de IFA beurs in Berlijn. Hier troffen we de nieuwe HTC S740, die enkele dagen geleden nog werd aangekondigd, in levenden lijve aan en mochten er een tijdje mee spelen.

Wat gelijk al opvalt aan het design is dat de nummertoetsen helemaal niet zo glanzend zijn als de persfoto's ons doen laten geloven. Ze zijn namelijk mat uitgevoerd en dat is goed nieuws voor mensen met vette vingers; het toestel blijft lekker lang schoon!

IFA 2008: Real life afbeeldingen van HTC S740

Achter het toestel gaat een volledig toetsenbord schuil in vrijwel hetzelfde materiaal als de nummer-toetsen. Het toetsenbord is vergelijkbaar met die van de Touch Pro al is S740 toestel aanzienlijk dunner dan zijn touchscreen-broer.

IFA 2008: Real life afbeeldingen van HTC S740

Wanneer het toetsenbord uitgeschoven wordt, wijzigt het scherm automatisch van portrait naar landscape modus. Het toestel lijkt niet over auto-rotate te beschikken door middel van bewegingsherkenning.

IFA 2008: Real life afbeeldingen van HTC S740

De achterzijde is uitgevoerd in typische Diamond-stijl. Helaas geldt hier niet hetzelfde verhaal als bij de voorzijde, de achterzijde staat in een mum van tijd vol met vette vingers en strepen. Ook al ben je erg zuinig en was je tig keer per dag je handen, het is allemaal zinloos.

IFA 2008: Real life afbeeldingen van HTC S740

Helaas beschikte het toestel niet over een actieve SIM kaart en was volgens HTC het toestel nog niet uitgerust met de productieversie van Windows Mobile. Het is daarom erg lastig om wat zinnigs te zeggen over de werking van het toestel zelf. We sluiten daarom af met nog een aantal afbeeldingen van onder- en zijkant van het toestel. Vooral op de laatste is goed te zien hoe dun het toestel wel niet is.

IFA 2008: Real life afbeeldingen van HTC S740IFA 2008: Real life afbeeldingen van HTC S740

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel