Motorola Defy+ gepresenteerd: waterdicht Android-toestel


Motorola (of moeten we zeggen: Google?) heeft zojuist een nieuw toestel gepresenteerd: de Defy+. Het toestel is een upgrade van de Defy, een telefoon die al langer op de markt was, en in Nederland door T-Mobile op de markt gebracht werd.

De Defy is, in tegenstelling tot zijn voorganger, voorzien van Android 2.3.4, en heeft een 1 GHz processor in plaats van een 800 MHz exemplaar. De Defy+ lekte eerder al uit via de Duitse afdeling van operator O2. Het uiterlijk blijft gelijk aan de Defy. Het toestel blijft waterdicht en stootvast. Aangezien Motorola geen afdeling in Nederland heeft, is het afwachten of dit toestel in ons land beschikbaar zal zijn. Daarvoor zijn we afhankelijk van het initiatief van providers en import.

Defy+

De Defy+ komt op de dag waarop bekend werd dat Motorola Mobility, de maker van het toestel, wordt overgenomen door Google. De zoekgigant is daarmee feitelijk een hardware-leverancier geworden, maar heeft besloten om Motorola voorlopig onafhankelijk door te laten gaan. Google kocht het bedrijf vooral vanwege de goedgevulde patentenportfolio.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel