OnePlus 2 wordt kleiner, krijgt grotere batterij


OnePlus heeft in een vraaggesprek bevestigd dat de OnePlus 2 die 27 juli wordt aangekondigd een kleinere behuizing krijgt dan z'n voorganger. Ondanks dat krijgt het toestel toch een grotere batterij.

Hoeveel kleiner de behuizing ten opzichte van de OnePlus One wordt is nog even onduidelijk. Grote zorgen dat het scherm ook kleiner wordt dan 5,5 inch hoeven we niet te hebben, volgens de laatste geruchten blijft die gelijk. Dat geldt ook voor de Full HD-resolutie. Wel gaat dus de batterijcapaciteit omhoog van 3.100 naar 3.300 mAh, zo meldt OnePlus. Ook beloven ze een aantal interessante camera-functies al laten ze in het midden welke precies.

OnePlus 2 eigenschappen
Dingen die eerder al bekend werden over de OnePlus 2

Eerder lekte al uit dat de OnePlus 2 mogelijk een metalen behuizing krijgt, een 16 megapixel camera, een vingerafdrukscanner en 4 GB aan werkgeheugen. Hiervoor is een 64-bits processor nodig en volgens berichten maakt OnePlus daarom gebruik van de Snapdragon 810 van Qualcomm. Die processor zorgt bij andere fabrikanten voor diverse oververhittingsproblemen. Hoe OnePlus deze hoopt te voorkomen is nog onbekend. Een ander nieuwe functie is de aanwezigheid van de nieuwe USB Type C-aansluiting. Wat vermoedelijk wel gelijk blijft is het bijzondere uitnodigingssysteem. Je kunt dus niet zomaar een OnePlus 2 kopen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel