Coolblue


Adres
Oostplein 97 
Postcode
3011 KW 
Plaats
Rotterdam 
Telefoon
010 7988999 
E-mail
klantenservice@coolblue.nl 
Website
KVK-nummer
24330087
Keurmerk
Thuiswinkel Waarborg

7,4
4 reviews
Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

Klik hier om ook een beoordeling te geven en maak kans op € 50

Voeg jouw review toe

Beschikbare emoticons


Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

Vrijwel mijn vast adres om iets te bestellen. Groot aanbod, bij vragen kun je altijd bij hun winkel binnenlopen maar mailen werkt ook altijd goed. 1x meegemaakt dat iets stuk ging, buiten hun schuld om en dat werd keurig verholpen. Deze mensen denken ook echt met je mee, dat is altijd fijn.
Bestellen voor 22 uur en de volgende dag in huis. Je betaalt wel iets meer, maar daar krijg je dus het nodige voor terug. Aanradertje!

Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

Dit mag dan misschien niet de aller-allergoedkoopste zijn, maar toch bestel ik hier vrijwel altijd mn producten.
Lekker vlotte bezorging, zelfs voor 22.00 besteld betekend de volgende dag in huis. Dat noem ik nog eens service! Ben al met al dus erg tevredensmile

Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

Let op bij deze webshop. Iets bestellen en laten afleveren gaat prima. Maar als er iets stuk gaat binnen de garantietermijn laat de service op zich wachten. Bij mij duurt het al meer dan twee maanden voordat ik waarschijnlijk een nieuw toestel ga ontvangen. Je vragen worden vaag beantwoord, nooit met concrete data of toezeggingen. Daarnaast is men niet op de hoogte van de status van reparaties bij toeleveranciers en wil men geen garanties afgeven. Koop hier dus geen goederen, want je krijgt er zeker spijt van!

Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

Naast de snelle levering, om 21:55 uur besteld en de volgende dag om 10:00 uur in huis, is de site overzichtelijk. Bovendien biedt deze goede informatie met uitgebreide specs.

Ik heb al eerder bij hen besteld en werd met vragen correct en erg goed geholpen. Ondanks de correcte behandeling, duurde het toesturen van het nieuwe device langer dan beloofd. Maar ondanks de verlenging, kreeg ik zonder moeite een nieuw toestel toegestuurd.

Klasse, service en snelheid...wat wil de klant nog meer...