Sony Ericsson Xperia arc review

· 1 reactie


Bij het testen van een telefoon is meestal het belangrijkst wat het toestel allemaal kan. Het mag ook wel eens gezegd worden wanneer een merk er in geslaagd is om een telefoon met een mooi uiterlijk te produceren.

De Sony Ericsson Xperia arc is zo’n telefoon. Met zijn stijlvolle, dunne uiterlijk wat versterkt wordt door het toestel in een kleine boog vorm te geven is de arc een lust voor het oog.

De Xperia arc draait op Android 2.3 Gingerbread en heeft een Qualcomm Snapdragon-processor met een snelheid van 1 GHz. Het toestel is te vergelijken met onder andere de HTC Incredible S en LG P990 Optimus 2X Speed.

Een van de belangrijkste features op de Xperia arc is het gebruik van de zogenaamde Exmor-technologie. Dit houdt in dat de camera in zeer lichtarme omstandigheden toch goed beeldmateriaal kan schieten. Via YouTube waren er al verschillende demofilmpjes te zien en naar aanleiding hiervan keken we erg uit naar de testperiode van de arc.

Wat zit er bij het toestel?

We ontvingen de Xperia arc in een blauw kartonnen doosje met een afbeelding van het toestel op het deksel. In de doos ligt het toestel met 1500 mAh-batterij in een wit kartonnen omhulsel. Hieronder bevindt zich de documentatie, een USB-snoer met opzetstuk om er een oplader van te maken en een 3.5mm in ear-headset.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel