Samsung Xcover 550


Samsung Xcover 550 (B550H)
Samsung Xcover 550 schuin
Samsung Xcover 550 linkerzijkant
Samsung Xcover 550 achterkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarZilver
Schermformaat
2,4 inch
Camera
3,0 megapixel

Pluspunten Samsung Xcover 550

 • Behuizing kan tegen een stootje
 • Tevens water- en stofbestendig
 • Beschikt gewoon over ingebouwde camera
 • Geen ingewikkelde bediening

Minpunten Samsung Xcover 550

 • Er zijn geen extra apps beschikbaar

Prijsvergelijker Samsung Xcover 550
  Prijs Incl. bezorging    
2Call.nl € 215,00 € 221,95   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Samsung Xcover 550


De Samsung Xcover 550 in het kort

De Samsung Xcover 550 is een robuust vormgegeven telefoon zonder al teveel gedoe. Zo zit er gewoon een toetsenbord op met getallen en hoef je je geen zorgen te maken over moeilijke en onbegrijpelijke software updates.

Nog steeds handig

Dergelijke telefoons zijn de laatste jaren steeds verder in de verdrukking gekomen door telefoons met een aanraakscherm. Dat wil niet zeggen dat er geen behoefte is aan dergelijke telefoons. Gewoon met normale knoppen en zonder ingewikkeld menu met eindeloos veel opties. Deze Xcover 550 is zeker niet de eerste robuuste telefoon van Samsung wat gelijk wil zeggen dat ze ervaring hebben met telefoons die tegen een stootje moeten kunnen.

Samsung Xcover 550 linkerzijkant

Houdt het extra lang vol

De Xcover 550 kan niet alleen tegen een stootje, hij is ook waterdicht en ook stof doet hem niets. Het toetsenbord voelt rubberachtig aan en geeft dus altijd grip. Door dit robuuste uiterlijk is de 550 uitermate geschikt voor de bouwplaats of elders waar hij het tegen de elementen moet kunnen opnemen. Een ander voordeel van een dergelijke telefoon is z'n lange accuduur. Samsung geeft hem zelfs een Ultra Power Saving-modus mee om nog langer te kunnen genieten.

Belangrijkste Samsung Xcover 550 specificaties

 • Slot om eenvoudig zelf geheugen uit te breiden
 • 2.4 inch scherm
 • 3 megapixelcamera aan de achterkant
 • Dualcore processor
 • Waterdichte behuizing met IP67-rating
 • Bekijk alle Samsung Xcover 550 specs

Geen smartphone, wel slim

De Samsung Xcover 550 mag dan wel officieel geen 'smartphone' heten, dat wil niet zeggen dat je er niets mee kunt. Je schiet nog steeds foto's en ook video's kunnen gemaakt worden. De flitser kan in het donker zorgen voor nog steeds zichtbare opnames, maar hij kan ook gebruikt worden als lampje. Handig in het donker. En mocht je snel iets op internet moeten opzoeken dan biedt de ingebouwde browser uitkomst. De Xcover 550 ondersteunt snel 3G-internet dus daar kan het niet aan liggen.

Goedkoopste Samsung Xcover 550 prijzen

Helaas is het momenteel alleen mogelijk om de Xcover 550 los en dus niet in combinatie met een abonnement te kopen. Het voordeligst is momenteel € 215. Qua kleuren valt er weinig te kiezen, er is alleen een uitvoering in het Dark Silver (zilver) te krijgen. Er is alleen een variant met 256 MB aan intern opslaggeheugen verkrijgbaar. Daar is echter eenvoudig wat aan te doen door een geheugenkaartje (type MicroSDHC) te plaatsen.


Praat mee over de Samsung 550