Archos 45c Platinum


Archos 45c Platinum
Archos 45c Platinum schuin
Archos 45c Platinum schuin 2
Archos 45c Platinum gedraaid
Archos 45c Platinum achterkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
4,5 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Archos 45c Platinum

  • Geleverd met 2 extra covers
  • Compacte en strakke vormgeving
  • Geschikt voor 2 simkaarten

Minpunten Archos 45c Platinum

  • Intern geheugen met 4 GB niet erg groot

De Archos 45c Platinum in het kort

De Archos 45c Platinum is een compacte en strak vormgegeven smartphone met Android. Archos is niet meteen een merk waar mensen aan denken als ze op zoek zijn naar een Android-telefoon en juist daarom moeten we hem hier nader beschrijven.

Verveeld niet snel

De 45c Platinum is zeker een goed alternatief voor wie op zoek is naar wat anders dan een Samsung-telefoon. De vormgeving is vrij strak en de achterkant is fraai omgebogen om de zijkanten. Snel uitgekeken ben je niet want in de doos zit naast de zwarte achterkant ook een blauwe en roze cover. Die verwissel je vrij eenvoudig zelf. De voorzijde bestaat uit een 4,5 inch groot beeldscherm. Het woord 'groot' moet hier misschien tussen aanhalingstekens; inmiddels vinden we 5 inch de norm. De Archos 45c Platinum zit daar licht onder maar toch is het scherm groot genoeg voor alledaags gebruik.

Belangrijkste Archos 45c Platinum specificaties

  • 5 megapixel hoofdcamera + Full HD-video
  • 4 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Dualsim functionaliteit
  • Quadcore MediaTek MT6582M processor op 1,3 GHz
  • Compact 4.5 inch scherm
  • Bekijk alle Archos 45c Platinum specs

Ben ik in beeld?

Draaien we het toestel om dan treffen we een 5 megapixel camera aan. Deze zit precies in het midden zodat je niet snel met je vinger voor de lens zit. Er zit een enkele LED-flitser onder die in donkere omstandigheden voor licht kan zorgen. De meegeleverde camera-app stelt je in staat om panorama-foto's te schieten. Hierdoor worden verschillende foto's naadloos aan elkaar geplakt zodat je veel meer in beeld kunt brengen. De kustlijn bijvoorbeeld. Naast foto's kun je met deze 45c Platinum natuurlijk ook gewoon video's maken. Dat kan in maximaal HD-kwaliteit. Voorop zit een 2 megapixel selfiecamera. Wat ons betreft het minimum om scherpe selfies te krijgen.

Archos 45c Platinum schuin 2

Twee simkaarten

Handig aan de Archos 45c Platinum is de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken. De ene simkaartslot kan gebruikt worden voor data en de andere voor spraak. Het downloaden van data gaat met maximaal 21 Mbit per seconde, dat is niet zo snel als 4G. Wie daar per sé naar op zoek is kan dus beter verder zoeken.


Concurrenten van de Archos 45c Platinum

Vergelijk de Archos 45c Platinum met deze producten


Praat mee over de Archos 45c Platinum