Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM


Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM (8050D)
Alcatel Pixi 4 6 dualsim goudkleurig overzicht
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarGoudZilverZwart
Schermformaat
6,0 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM

 • Groot scherm voor weinig geld
 • Uitgekomen met recente Android-versie
 • Keurige selfiecam met eigen flitser
 • Ondersteuning voor dubbele simkaart

Minpunten Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM

 • Relatief kleine batterij

Prijsvergelijker Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM
Tip: Gratis Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM met abonnement vanaf € 11,50 per maand
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
T-Mobile € 13,00 € 0,00 24 mnd - -   Bekijk
Simyo € 39,00 € 48,00 12 mnd 1250 4000 MB   Bekijk
Ziggo € 9,00 € 99,00 1 mnd 75 300 MB 4G Bekijk
Telfort € 11,00 € 0,00 24 mnd 300 -   Bekijk
Vodafone € 12,50 € 0,00 24 mnd 150 -   Bekijk
KPN € 14,00 € 0,00 12 mnd 150 -   Bekijk
Ben € 6,50 € 0,00 24 mnd - 500 MB   Bekijk
hollandsnieuwe € 11,00 € 0,00 24 mnd 300 300 MB   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM in het kort

De Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM is naast een vrolijke verschijning een voordelige smartphone met volwaardige eigenschappen. Bovendien is de Pixi 4 (6) uitermate geschikt als selfietelefoon dankzij z'n naar voren gerichte flitser. Wat hij allemaal nog meer is gaan we hier proberen uit te leggen.

Grote telg uit de Pixi 4-serie

Misschien is het eerst handig uit te leggen dat de Pixi 4 (6) deel uitmaakt van de Pixi 4-serie. Dat is een serie Android-telefoons variërend van 3,5 tot maar liefst 7 inch groot. Deze Pixi 4 (6) zit aan de bovenkant met een schermformaat dat een ruime 6 inch meet. Voor telefoons is dat vrij groot. Je hoeft hierdoor niet te turen naar je scherm en er past vrij veel content op. Het scherm kent verder een HD-resolutie en het paneel is van de IPS-techniek. Dat wil zeggen dat beelden scherp zijn, het scherm goede kijkhoeken en de kleurweergave realistisch is.

Alcatel Pixi 4 6 dualsim goudkleurig overzicht

Geen snelheidsmonster, maar ook niet sloom

Alcatel heeft gekozen voor een quad-core processor op 1,1 GHz om deze Pixi 4 (6) Dual SIM aan te drijven. Het is ook de enige uit de Pixi 4-serie met een processor van Qualcomm die net iets beter bekend staan. Het gaat wel om het instapmodel uit Qualcomm Snapdragon-serie; de Snapdragon 210. Erg krachtig is deze dus niet en verwacht daarom niet de zwaarste games te kunnen spelen. Toch zal deze chip voor licht en normaal gebruik meer dan voldoende kracht hebben om soepel mee te kunnen werken. Er is 8 GB aan opslaggeheugen beschikbaar maar omdat het besturingssysteem en alle apps daar ook van gebruikmaken blijft er de helft over voor foto's en overige. Je kunt het geheugen eenvoudig tot 32 GB uitbreiden door een geheugenkaartje te kopen en te plaatsen.

Belangrijkste Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM specificaties

 • Ondersteunt Dual SIM (type MicroSIM)
 • Selfiecamera van 5 megapixel met eigen flitser
 • 8 megapixelcamera aan de achterkant + Full HD-video
 • 6.0 inch groot IPS scherm met HD-resolutie
 • 8 GB aan opslaggeheugen maar uitbreidbaar tot 32 GB dankzij microSD-kaartjes
 • Gewoon voorzien van snel 4G-internet
 • Quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 210) op 1,1 GHz met 1 GB werkgeheugen

Nette selfiecam

Deze Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM moet het zeker hebben van z'n prijs. Die is uiterst gunstig te noemen, vooral voor z'n grote jongen. Handig is ook dat er ruimte is voor een dubbele simkaart. Handig voor wie momenteel met twee telefoons op zak loopt. De Pixi 4 (6) kent een behuizing met een soft matte finish en de achterkant laat zich eenvoudig verwijderen zodat je ooit nog eens een ander kleurtje kunt kiezen. Op de selfiecamera is zeker niet bezuinigd; het gaat hier om een 5 megapixel camera met eigen flitser. Enig minpuntje wat wij kunnen verzinnen is de batterijcapaciteit. Die is met 2.580 mAh in verhouding niet zo groot.

Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM prijzen

Uiteraard is de Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM verkrijgbaar in combinatie met een abonnement maar hij is ook in de losse verkoop verkrijgbaar. Voor een bedrag van € 107 ben je al in bezit van een exemplaar. Intussen is er alweer 10 van de prijs af en dat is altijd meegenomen. Natuurlijk is hij ook in combinatie met abonnement verkrijgbaar. Vanaf een bedrag van € 6,50 per maand heb je bijvoorbeeld al een gratis Pixi 4 (6) Dual SIM. Dat is in combinatie met een 2-jarig abonnement. Ga je liever voor een kortere looptijd kijk dan op deze abonnementspagina. Daar kun je in het zoekfilter links bovenaan zoeken op looptijd. In datzelfde filter kun je ook zoeken op bundels waaronder belminuten, sms’jes en data. Ook kun je er aangeven hoeveel je eenmalig wilt bijleggen voor een toestel. Alcatel brengt de Pixi 4 (6) Dual SIM uit in de modellen goud (Metal Gold), zilver (Metal Silver) en zwart (Black). Wat intern geheugen betreft is alleen een 8 GB uitvoering verkrijgbaar. Een probleem hoeft dat niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een MicroSDXC-geheugenkaart plaatsen.


Praat mee over de Alcatel Pixi 4 (6) Dual SIM