3842

· 2 reacties


Camera

De P7 beschikt over een 13 megapixel camera die wordt geleverd door Sony. De camera start van zichzelf al behoorlijk vlot op maar met gebruik van de volume omlaagtoets kan vanuit standby in ongeveer één seconde een ultra snapshot gemaakt worden. Al wordt de foto dan wel genomen zonder autofocus en in een lagere resolutie.

In het zoekscherm van de camera kan geschakeld worden tussen foto en video, camera aan de voor- of achterzijde, flitserstanden en fotostanden. De beschikbare fotostanden zijn normaal, slim, mooi maken, HDR, panorama, filters, audionotitie, audiobediening, beste foto en watermerk.

In breedbeeld-verhouding worden foto's gemaakt met een maximale 10 megapixel resolutie. Om de volledige 13 megapixel te kunnen gebruiken moet je genoegen nemen met een 4:3 verhouding. Bij daglicht gemaakte foto's hebben een helder en gedetailleerd beeld met goede kleurweergave.

Huawei heeft het maken van selfies hoog in het vaandel. Dat zagen we al eerder op andere Huawei-toestellen in de vorm van een handige interfacefunctie bij het nemen van een selfie. De P7 voegt daar nog eens een 8.0 megapixel camera aan de voorzijde aan toe. Een ongekende resolutie voor een front-facing camera.

Huawei Ascend P7 camera samples
Klik hierboven voor meer voorbeeldfoto's van de Ascend P7


Praat mee over dit artikel