Xiaomi Mix Fold 3

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Xiaomi Mix Fold 3 in het nieuws

ts Xiaomi Mix Fold 3 With Leica

Xiaomi kondigt 14 augustus 2023 de Mix Fold 3 aan

Telefoonnieuws ·

Xiaomi heeft aangekondigd wanneer het de Mix Fold 3 aankondigt. De oprichter en CEO van Xiaomi deed dat in een blogpost op X en plaatste daar meteen enkele foto's bij.

Lei Jun, de CEO van Xiaomi, omschrijft de Mix Fold 3 met drie woorden; "dun", "elegant" en "premium". Dat deed hij op X, voorheen Twitter. En als we de geplaatste afbeeldingen bekijken dan kunnen we daar in komen.

Xiaomi Mix Fold 3 Promotional Poster 4

Het opvouwbare toestel oogt dun, al weten we niet hoe dun precies. Het is ook nog maar de vraag of de Fold 3 dunner is dan de eveneens binnenkort aan te kondigen Honor Magic V2. Die is ingeklapt met 9,9 millimeter momenteel de dunste foldable met deze vormgeving.

Xiaomi Mix Fold 3 Promotional Poster 1Xiaomi Mix Fold 3 Promotional Poster 2Xiaomi Mix Fold 3 Promotional Poster 3
Enkele foto's van de Xiaomi Mix Fold 3 (klik voor groot)

Specificaties Xiaomi Mix Fold 3

Specificaties van de Mix Fold 3 weten we nog niet. Maar uit de afbeeldingen kunnen we afleiden dat het toestel beschikt over tenminste vier Leica-camera's. We zien verder drie verschillende uitvoeringen; een zwarte en gouden en nog een zwarte met een lederen textuur.

We hopen maandag 14 augustus 2023 meer te horen wanneer Xiaomi deze Mix Fold 3 officieel onthult. Een tijdstip hebben we helaas niet. Hopelijk brengt Xiaomi ditmaal de Mix Fold wel buiten China uit.

  • Tags:
  • mixfold3
  • xiaomi

Vragen en antwoorden over de Xiaomi Fold 3