Phoneshop


Adres
Postbus 124 
Postcode
2260 AC 
Plaats
Leidschendam 
Telefoon
070-4276262 
E-mail
info@phoneshop.nl 
Website
Keurmerk
Qshops keurmerk

5,7
4 reviews
Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

Klik hier om ook een beoordeling te geven en maak kans op € 50

Voeg jouw review toe

Beschikbare emoticons


Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

sony xperia go besteld, er stond op vooraad bij leverancier.werd echter de volgende dag bezorgd,hulde ben zeer blij met het toestel

Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

Ik had ongeveer 2 jaar geleden mijn eerste abonnement afgelsoten i.c.m. een toestel, de Samsung E730. Alle papieren ed. verliep netjes, alleen de bezorging werd niet geleverd binnen 24 uur. Ik moest zelf er achter aan gaan en belde ze op en de dag erop had ik mijn telefoon alsnog binnen. Ze waren in die tijd het goedkoopste met de abonnementskeuze i.c.m. de telefoon.

Alleen de service kan wat beter!

Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

In aanvulling op mijn eerder ingediende ervaring: d.d. 05 of 06/12/2005 kreeg ik nog het volgende mailtje: Uw had uw bestelling geplaatst voor 1 december of woorden van gelijke strekking. Mijn reactie hierop was: ?? Behalve onderstaand verhaal vind ik het ook een slechte zaak dat mailtjes pas na twee of drie dagen worden beantwoord. Mail is een essentieel onderdeel van internet commercie.

Support
Bezorging
Service
Nazorg
Prijs/kwaliteit

Op 30 november 2005 bestelde ik via internet een Nokia 3230 icm een Telfort 1 jarig abonnement. Nadat ik de aanvraag verstuurde kreeg ik dit mailtje: Goedendag, Hartelijk bedankt voor uw bestelling bij Phoneshop.nl met de onderstaande gegevens: ordernummer: 50*** Ook opende er een pop-up met mijn contract. Contract uitgeprint en de volgende dag (1 december) vanaf mijn werk gefaxt. Gekeken naar de status van mijn bestelling, er stond: contract nog niet binnen. Op de website stond de aanbieding waar ik voor gekozen had nog altijd onveranderd. Krijg ik twee dagen na mijn bestelling (2 december) het volgende mailtje: Goedendag, We hebben uw aanvraag gister per fax ontvangen, echter is de geldigheidsduur van die aanbieding reeds verstreken. De aanvraag had uiterlijk 30 november binnen moeten zijn. We kunnen uw aanvraag derhalve niet meer verwerken. Met vriendelijke groeten Marc Edery Phoneshop Den Haag B.V. Korte Poten 5 2511 EB Den Haag. Ja dat begrijp ik ook wel dat een aanbieding na twee dagen veranderd is. Ik had mijn bestelling op tijd verzonden en de copieen die ik gefaxt had (rijbewijs, rekening huidige provider) zijn volgens mij als aanvulling op je bestelling. Erg jammer dit.