Samsung Gear S

Geef je mening en win €50
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Samsung Gear S (R7500)
amSung Gear s blauw zwart schuin rechterzijkant
amSung Gear s blauw zwart voorkant
amSung Gear s blauw zwart linkerzijkant schuin
amSung Gear s blauw zwart achterkant schuin
amSung Gear s hear software
amSung Gear s here software 2
amSung Gear s swarovski
amSung Gear s wit schuin rechterzijkant

Reviews over de Samsung Gear S

Schrijf de eerste review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Gear S in het nieuws

Samsung Gear S2

Meer foto’s vrijgegeven van ronde Samsung Gear S2

Smartwatchnieuws ·

Samsung heeft nog een aantal foto's vrijgegeven over haar ronde Gear S2-horloge. Specificaties van het horloge hebben we nog niet maar er zijn wel tal van geruchten die ons wat meer over de Samsung Gear S2 kunnen vertellen.

Uit de foto's blijkt duidelijk dat Samsung wil mikken op het stijlvolle uiterlijk. Hiermee lijkt de Gear S2 duidelijk in hetzelfde vaarwater als de Apple Watch te varen die zich ook op fashion richt. Groot voordeel dat de Samsung Gear S2 lijkt te hebben is z'n ronde uiterlijk. Apple's horloge kreeg relatief vaak de kritiek te horen dat het vierkante scherm niet erg modieus oogde.

Samsung Gear S2 lifestyleSamsung Gear S2 om pols

Samsung zal de opvolger van de Gear S tijdens de IFA-beurs in Berlijn aankondigen. Dat moet 3 september gebeuren. Duidelijk is nu al dat het metalen horloge een ring om het scherm krijgt waarmee hij te bedienen valt. Ook qua dikte lijkt het mee te vallen, iets waar de LG Watch Urbane nogal eens klachten over kreeg. Er gaan trouwens geruchten dat er ook een dikkere versie van de S2 komt speciaal voor mannen. Mogelijk krijgt die een dikkere batterij.

 • Tags:
 • gears2
 • ifa15
 • s2
 • samsung
 • smartwatch
 • tizen

Samsung Gear S2 Teaser

Samsung geeft teaser voor ronde Gear S2 smartwatch

Smartwatchnieuws ·

Samsung heeft tijdens de introductie van de Note 5 en S6 edge+ een teaser video laten zien voor een nieuwe ronde smartwatch. Het horloge krijgt de naam Gear S2 en lijkt een geheel eigen ecosysteem van apps te krijgen.

Samsung zal de Gear S2 tijdens de IFA op 3 september in Berlijn aankondigen en verder demonstreren. Tijdens de video zagen we wel alvast enkele functies voorbijkomen. Te denken valt aan een hartslagmonitor, Nike+ ondersteuning en diverse Samsung specifieke functies zoals S Voice en S Health.

Samsung Gear S2
De Samsung Gear S2

Geruchten over een ronde smartwatch van Samsung gaan al veel langer. Het bedrijf gaf al een SDK vrij voor ontwikkelaars zodat die al vroegtijdig aan de slag konden met schrijven van apps. Informatie die het daarbij verstrekte wees al op een ronde smartwatch met een eigen platform en met eigen apps. Vermoedelijk maakt Samsung gebruik van Tizen waar ook andere smartwatches zoals de Gear S onder draait. Tot dusver heeft Samsung nog niet erg veel succes geboekt met haar smartwatches maar het hoopt met een rijker ecosysteem en volwassener software daar verandering in te brengen.

 • Tags:
 • gears2
 • ifa15
 • s2
 • samsung
 • smartwatch
 • tizen

Samsung Smartwatch

Opkomst smartwatch gevaar voor privacy

Smartwatchnieuws ·

Uit onderzoek van de universiteit van New Haven blijkt dat de smartwatches van Samsung en LG het niet zo nauw nemen met de privacy van gebruikers. Zo maken ze geen gebruik van encryptie om gegevens op te slaan.

Hierdoor kan een kwaadwillende persoonsgevoelige informatie van het horloge downloaden. Het onderzoek merkt wel op dat hiervoor de nodige technische kennis vereist is. Informatie over de drager, maar ook e-mail, berichten en gezondheidsinformatie kan uitgelezen worden. Dergelijke communicatie verloopt veelal met tussenkomst van een smartphone en het probleem is juist dat deze info zonder encryptie naar het horloge verstuurd en opgeslagen wordt.

Gear S smartwatch
Handig, maar raak hem niet kwijt!

Wie het horloge daarna in handen krijgt kan veel te weten komen over de eigenaar. Probleem hierin is dat er ook nog geen diefstalbeveiliging is. Apple heeft in versie 2 van watchOS inmiddels wel dergelijke beveiliging ingebouwd maar Android Wear beschikt hier nog niet over. Een gebruiker kan dus bij diefstal het horloge niet op slot zetten of op afstand gegevens wissen. Horloges zoals de Samsung Gear S, Gear 2 Neo en LG G Watch en G Watch R lopen dus een risico. Te hopen is op een update van Android Wear met een kill switch. Tot die tijd is het oppassen geblazen.

Via: CNET

 • Tags:
 • androidwear
 • diefstal
 • diefstalbeveiliging
 • privacy

Round Samsung Gear Watchface

Volgend Samsung Gear-horloge krijgt rond scherm

Geruchten ·

Samsung heeft de SDK vrijgegeven voor een toekomstig slim horloge. Dat is een hulpmiddel voor ontwikkelaars om apps te maken. Dankzij die SDK komt naar voren dat het volgende Gear-horloge een rond scherm krijgt. Tot nu toe was die vierkant.

Samsung is één van de grootste fabrikant van slimme horloges. De Gear S en Gear 2 zijn daar goede voorbeelden van. Al die horloges hebben gemeen dat ze een rechthoekig scherm hebben, zelfs de Gear Fit. Een horloge met rond scherm zit er echter aan te komen.

Next Samsung Gear

Op materiaal wat Samsung zelf verspreid heeft zijn verder apps van CNN, Yelp en Baidu te zien. Allen zijn rond, waaronder een weer-app. Eerder al werden schetsen getoond van een nog onofficieel Samsung horloge. Mogelijk zit hier een draaibare ring om het scherm om het horloge te bedienen. Het uitbrengen van deze SDK zegt niets over een mogelijke lancering van de alweer 7e generatie Gear. Ontwikkelaars kunnen zich nu aanmelden op http://developer.samsung.com/wearable/.

 • Tags:
 • gear
 • horloge
 • rond
 • samsung
 • smartwatch
 • wearable

Gear S

Samsung Gear S met alleen WiFi in Japan uitgebracht

Smartwatchnieuws ·

De Gear S van Samsung ziet er niet alleen erg goed uit, hij lijkt het ook erg goed te doen. Jammer alleen dat het model alleen in een 3G-variant uitgebracht wordt. Je moet er een simkaart in doen. Japan krijgt nu echter als eerste een WiFi-only variant.

En dat maakt natuurlijk de weg vrij voor een wereldwijde variant van de Gear S met alleen WiFi. We zien momenteel bij tablets al dat de WiFi-only variant enkele tientjes goedkoper is dan de variant met 3G/4G-ondersteuning. Er hoeven immers ook minder componenten in.

Samsung Gear S
De Gear S maar dan met alleen WiFi?

Samsung gokt bij haar wearables op twee paarden; Android Wear en op Tizen. Vooral die laatste is de meest gebruikte en zo ook deze Samsung Gear S. We zien het platform echter snel volwassen worden en het werkt vooral in combinatie met Samsung-telefoons erg goed. De Gear S is verder één van de weinige smartwatches met een royaal 2 inch scherm van gebogen Super AMOLED.

Via: Android Authority

 • Tags:
 • gears
 • japan
 • samsung
 • wifionly

Beknopte specificaties van de Samsung Gear S

Afmetingen 58,3 x 39,8 x 12,5 mm
Artikelcode R7500
EAN codes 8806086503181, 8806086478199, 8806086456050, 8806086456043, 8806086456029, 8806086455978, 8806086409483, 8806086409407
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 2.0 inch, Curved Super AMOLED
Hardware
Processor 1 GHz, dual core
Materialen
Stof-/waterdicht
Geheugen
Intern geheugen 4 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij 300 mAh
Sensoren
Hartslagmonitor

Alle Samsung Gear S specificaties


Alternatieven van de Samsung Gear S

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
 
Samsung Gear S (R7500)
Apple Watch Series 7 4G 45mm (A2477)
Apple Watch Series 6 4G 44mm
Apple Watch Series 6 44mm
Apple Watch Series 8 4G 45mm
 
 Huidig product    
Kleurenbeeldscherm2.0 inch, Curved Super AMOLED1.9 inch, OLED1.78 inch, OLED1.78 inch, OLED1.9 inch, OLED
Processor1 GHz, dual coreApple S7, dual coreApple S6, dual coreApple S6, dual coreApple S8, dual core
Stof-/waterdicht
Intern geheugen4 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))32 GB (Opslaggeheugen)32 GB (Opslaggeheugen)32 GB (Opslaggeheugen)32 GB (Opslaggeheugen)
Batterij300 mAh309 mAh273 mAh273 mAh308 mAh
Hartslagmonitor

Volledige vergelijking Samsung Gear S en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung S