Samsung Galaxy S11+

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Samsung Galaxy S11+

Hier vind je alles over de Samsung Galaxy S11+ waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S11+ en wel verkrijgbaar

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S11+ verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S11+ in het nieuws


Beschrijving van de Samsung Galaxy S11+

De Samsung Galaxy S11+ (of S11 Plus) is het grootste model uit de nog aan te kondigen S11-serie. Dat gebeurt waarschijnlijk ergens in februari 2020. Geruchten over de S11+ zijn nog gaande en spreken over een 6.9 inch groot toestel met flinke camera-upgrade. Het is nog te vroeg om definitief specificaties te noemen maar we vullen dit verhaal aan zodra er meer bekend wordt.

Eind november doken de eerste renders van de S11 Plus op die naar verluidt gebaseerd zijn aan de hand van de officiële fabriekstekeningen. Ze tonen veel gelijkenissen met de S11, behalve natuurlijk het formaat die bij deze Plus iets groter is. Wel ontstond er ophef over het grote cameraeiland achterop. Die is namelijk nogal groot uitgevallen. Hij is onder meer nodig voor de verwachte 108 megapixel camera en de overige 4 camera's.


Video over de Samsung Galaxy S11+

Het was even wachten maar dan hebben we toch eindelijk ook de CAD-tekeningen van de Samsung Galaxy S11+ binnen. Deze fabriekstekeningen laten een wel erg grote cameramodule zien wat hopelijk een voorbode is van z'n uitstekende camera-eigenschappen


Vragen en antwoorden over de Samsung S11+