Samsung Galaxy S11

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Samsung Galaxy S11

Hier vind je alles over de Samsung Galaxy S11 waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S11 en wel verkrijgbaar

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S11 verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S11 in het nieuws


Beschrijving van de Samsung Galaxy S11

De Samsung Galaxy S11 belooft Samsung's vlaggenschip voor 2020 te worden. Het toestel met codenaam Picasso zal sterke gelijkenissen hebben met de eerder aangekondigde Note 10. Verwacht dus een selfiecamera die precies in het midden uitgelijnd is. Hij zal ook kleiner zijn, zelfs kleiner dan op de Note10. Andere geruchten spreken over "aanzienlijke camera-verbeteringen". Welke precies zijn nog onduidelijk.

Mogelijk wil Samsung zich bij de Galaxy S11 voornamelijk richten op de camera's achterop. Zo komt er mogelijk een camerasensor bij speciaal om diepte te kunnen herkennen. De hoofdsensor krijgt volgens geruchten een aanzienlijke megapixel-bump naar 108 megapixel(!) Ja je leest het goed. Ook komt er een groothoeklens en een verbeterde telezoomlens die straks tot 5x kan inzoomen. Hiervoor past Samsung mogelijk een periscoop-achtige lens toe die in de behuizing kan bewegen. Verder wordt er melding gemaakt van een spectrometer waarmee de S11 lichtgolven kan waarnemen die het menselijk oog niet kan zien. Wat je hier precies mee kunt is vooralsnog onduidelijk.

Verwacht een release van de Galaxy S11 op z'n vroegst begin 2020, mogelijk rond het Mobile World Congress. Deze vakbeurs vindt van 24 tot en met 27 februari plaats in Barcelona. De afgelopen jaren werd een nieuwe Galaxy S-vlaggenschip rondom dit event aangekondigd.


Vragen en antwoorden over de Samsung S11