Samsung Galaxy S11

Geef je mening en win €50
Nog niet aangekondigd
Samsung Galaxy S11

Hier vind je alles over de Samsung Galaxy S11 waaronder prijzen los of met abonnement, reviews, specificaties en nieuws.

Vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S11 en wel verkrijgbaar

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S11 verkrijgbaar is


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S11 in het nieuws


Beschrijving van de Samsung Galaxy S11

De Samsung Galaxy S11 belooft Samsung's vlaggenschip voor 2020 te worden. Het toestel met codenaam Picasso zal sterke gelijkenissen hebben met de eerder aangekondigde Note 10. Verwacht dus een selfiecamera die precies in het midden uitgelijnd is. Hij zal ook kleiner zijn, zelfs kleiner dan op de Note10. Andere geruchten spreken over "aanzienlijke camera-verbeteringen". Welke precies zijn nog onduidelijk.

Mogelijk wil Samsung zich bij de Galaxy S11 voornamelijk richten op de camera's achterop. Zo komt er mogelijk een camerasensor bij speciaal om diepte te kunnen herkennen. De hoofdsensor krijgt volgens geruchten een aanzienlijke megapixel-bump naar 108 megapixel(!) Ja je leest het goed. Ook komt er een groothoeklens en een verbeterde telezoomlens die straks tot 5x kan inzoomen. Hiervoor past Samsung mogelijk een periscoop-achtige lens toe die in de behuizing kan bewegen. Verder wordt er melding gemaakt van een spectrometer waarmee de S11 lichtgolven kan waarnemen die het menselijk oog niet kan zien. Wat je hier precies mee kunt is vooralsnog onduidelijk.

In oktober ging het gerucht dat de Galaxy S11 sterk verbeterde gezichtsherkenning krijgt. Die kan gebruikt worden om het toestel mee te ontgrendelen. Dat was nodig ook want bij concurrent Apple is het de enige biometrische manier om je toestel mee te ontgrendelen. Op Samsung Galaxy was het tot nu toe een wat onderschoven kindje. Of de S11 daadwerkelijk 3D-gezichtsherkenning krijgt moet trouwens nog maar blijken.

Halverwege november 2019 werd bekend via lekker @evleaks dat de Galaxy S11-serie in 3 formaten komt; 6.2-6.4, 6.7 en 6.9 inch. Daarmee worden ze flink groter dan de 5.8 inch grote S10e, 6.1 inch grote S10 en 6.4 inch grote S10+. Of dit ook betekent dat de toestellen flink groter worden valt nog maar te bezien. Zo wordt van alle modellen verwacht dat ze afgeronde randen hebben en mogelijk heeft Samsung ook wat van de schermranden afgeschaafd.

Ander nieuws over het scherm gaat over de verversingssnelheid. Dat is de snelheid waarmee beelden getoond worden. Normaal gebeurt dat 60 keer per seconde (of 60Hz). Veel meer ziet het menselijk oog toch niet, werd lange tijd gedacht. De praktijk blijkt anders. Veel andere fabrikanten experimenteren met hogere verversingssnelheden zoals 90 en 100Hz. Samsung lijkt met de Galaxy S11 verder te gaan. Er komt een optie voor een 'hoge verversing' van 120Hz. Scrollen en animaties zien er daardoor 2x soepeler uit.

Qua kleuren weten we inmiddels ook meer. Zo komt de Galaxy S11 in tenminste 3 kleuren op de markt; blauw, grijs en zwart. Mogelijk geldt dat ook voor de S11 Plus. De kleinere S11e laat zwart vallen voor roze. Of tijdens de lancering meer kleuren tevoorschijn komen is te hopen want erg spannend klinkt dit vooralsnog niet.

Verwacht een release van de Galaxy S11 op z'n vroegst begin 2020, mogelijk rond het Mobile World Congress. Deze vakbeurs vindt van 24 tot en met 27 februari plaats in Barcelona. De afgelopen jaren werd een nieuwe Galaxy S-vlaggenschip rondom dit event aangekondigd.


Video’s over de Samsung Galaxy S11

Het was even wachten maar dan hebben we toch eindelijk ook de CAD-tekeningen van de Samsung Galaxy S11+ binnen. Deze fabriekstekeningen laten een wel erg grote cameramodule zien wat hopelijk een voorbode is van z'n uitstekende camera-eigenschappen

Misschien niet de eerste beelden van de Samsung Galaxy S11 maar wel de eerste die gebaseerd zijn op z'n bouwtekeningen. En dus dichter bij de realiteit

De laatste geruchten over de Samsung Galaxy S11, waaronder z'n toekomstige kleuren, in een handige video

De Samsung Galaxy S11 belooft een te gekke camera mee te krijgen genaamd 'Hubble'. Bedoeld om in te zoomen op de sterren


Vragen en antwoorden over de Samsung S11