Samsung Galaxy A14

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy A14 in het nieuws

Galaxy A14 Giznext

Renders van aankomende Samsung Galaxy A14 verschenen

Geruchten ·

Samsung stoomt momenteel de opvolger van de Galaxy A13 klaar. Afbeeldingen van deze A14 zijn nu verschenen en tonen grote gelijkenissen met z'n voorganger. Maar er zijn verschillen.

Als we naar de afbeeldingen van de Galaxy A14 kijken dan zien we 6.8 inch groot scherm. Samsung ruilt de V-notch van de Galaxy A13 in voor een U-notch. Ook lijken de schermranden iets kleiner al bevindt zich onderaan nog altijd een vrij opvallende kin. Achterop zien we drie camera's die ieder los op de achterkant lijken te zitten. Een stijl die we vermoedelijk ook bij de toekomstige Galaxy S-serie gaan zien.

Samsung Galaxy A14 render
Render van de Galaxy A14 in het zwart

Volgens de bron krijgt de Samsung Galaxy A14 een beeldscherm met scherpe Full HD-resolutie, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en een vingerafdrukscanner aan de zijkant. Een lancering wordt pas in 2023 verwacht. Wellicht komt er naast een 4G-versie ook een 5G-variant van de A14 uit.

Wellicht toch de Galaxy A14 5G

Er bestaat nog een mogelijkheid dat we hier niet kijken naar de Galaxy A14 maar naar de A14 5G. Dat heeft te maken met de camera's achterop. De Galaxy A13 beschikte namelijk over vier camera's in plaats van de hier getoonde drie. Door een camera minder bespaarde Samsung kosten die het goed maakte met de 5G-ondersteuning.

  • Tags:
  • a14
  • galaxya14
  • onleaks
  • samsung

Vragen en antwoorden over de Samsung A14