OnePlus 11

Geef je mening en win €50
Binnenkort verwacht
OnePlus 11
OnePlus 11 zwart overzicht
OnePlus 11 zwart achterkant rechterzijkant onderkant schuin
OnePlus 11 groen overzicht
OnePlus 11 groen achterkant rechterzijkant onderkant schuin
OnePlus 11 zwart achterkant
OnePlus 11 kleuren overzicht
OnePlus 11 groen onderkant
OnePlus 11 groen voorkant onderkant
OnePlus 11 groen voorkant linkerzijkant
OnePlus 11 groen voorkant rechterzijkant
OnePlus 11 groen linkerzijkant
OnePlus 11 groen achterkant linkerzijkant
OnePlus 11 groen achterkant rechterzijkant
OnePlus 11 groen achterkant
OnePlus 11 groen rechterzijkant
OnePlus 11 groen bovenkant
Kies opslag
256 GB
512 GB

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De OnePlus 11 in het nieuws

20234ts OnePlus 11 Hasselblad Never Settle

OnePlus 11 is officieel, eerste voorbeeldfoto’s veelbelovend

Telefoonnieuws ·

OnePlus heeft in China de OnePlus 11 officieel aangekondigd. De rest van de wereld moet nog even geduld hebben maar kan in de tussentijd wel genieten van enkele voorbeeldfoto's van de Hasselblad-camera. En die zijn veelbelovend.

De OnePlus 11 is één van de eerste smartphones die aangedreven wordt door de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor. Deze chipset is niet alleen dankzij een nieuw ontwerp sneller, ook het nieuwe LPDDR5X en UFS 4.0 geheugen zorgen voor een aanzienlijke snelheidswinst.

OnePlus 11 in Endless Black and Instant Green with Hasselblad Camera
De OnePlus 11 met binnenin de Snapdragon 8 Gen 2

De voorkant van de OnePlus 11 bestaat uit een 6.7 inch groot 2K-scherm met snelle 120Hz weergave, Dolby Vision-ondersteuning. Doordat het Always-On-Display tot 1Hz kan terugschakelen bij geen activiteit wordt batterij bespaard. Iets wat met een 5000 mAh niet meteen zou hoeven zou je denken. Vooral ook omdat er 100W snelladen aanwezig is. 10 minuten aan de lader is dan voldoende voor weer een halfvolle batterij. Ga je voor helemaal vol dan is dat klusje al na 25 minuten geklaard.

Hasselblad-camera

Speciale aandacht is uitgegaan naar de camera achterop. Bij de OnePlus 11 zit daar een Hasselblad-camerasysteem bestaande uit een 50MP hoofdcamera met Sony IMX890-sensor en optische beeldstabilisatie (OIS). De lens bestaat uit 6 delen en heeft een aperture van f/1.8. Maar je kunt ook foto's schieten met de 48MP ultra-groothoek camera met z'n brede 115° lens of de 32MP telephoto camera met 2x optische zoom. Dat bereik is wel wat karig al weet hij het digitaal tot 20x op te rekken.

Camera sample of the OnePlus 11 with Hasselblad camera Camera sample of the OnePlus 11 with Hasselblad camera Camera sample of the OnePlus 11 with Hasselblad camera
Enkele voorbeeldfoto's van de Hasselblad-camera achterop de OnePlus 11 (klik voor groot)

Het duurde niet lang voordat voorbeeldfoto's van het camerasysteem van de OnePlus 11 social media bereikten. En die stellen niet teleur. Mogelijk heeft OnePlus vlak na de introductie in China tal van reviewmodellen uitgedeeld. Deze voorbeeldfoto's geven doorgaans een iets beter beeld van de mogelijkheden van de camera dan de voorbeeldfoto's die de fabrikant zelf geeft.

OnePlus 11 camera sample with Hasselblad camera OnePlus 11 camera sample with Hasselblad camera
OnePlus 11 camera sample with Hasselblad camera OnePlus 11 camera sample with Hasselblad camera

De rest van de wereld zal tot 7 februari moeten wachten. Pas dan kondigt OnePlus de 11 ook daar aan. Exacte prijzen zijn helaas nog niet bekend.

Afbeeldingsbron: Weibo

 • Tags:
 • hasselblad
 • oneplus
 • oneplus11

20232ts OnePlus 11 Dummy Slashleaks

Video toont OnePlus 11 dummy van alle hoeken

Geruchten ·

Er is een korte video opgedoken waarin een dummy van de OnePlus 11 figureert. We zien het toestel hierbij van alle hoeken waarbij met name de vernieuwde cameramodule opvalt.

Op woensdag 4 januari zal de OnePlus 11 in China aangekondigd worden. De rest van de wereld komt pas op dinsdag 7 februari aan de beurt. En toch al kunnen we het toestel nu al met elkaar aanschouwen via een uitgelekt filmpje. Hierin is vermoedelijk een dummy van het toestel te zien, een niet werkend model bedoeld voor in telefoonwinkels etc.

Video still showing a dummy of the OnePlus 11 in a black color
Beeld van de OnePlus 11 dummy

De beelden maken duidelijk hoe anders de cameramodule achterop is. Was die bij de OnePlus 10 Pro nog vierkant, ditmaal is hij rond. Het gaat nog altijd om een in samenwerking met Hasselblad ontwikkelde camera. De gebruikte setup is mogelijk een 50 hoofd, 48 ultra-groothoek en 32 MP zoomcamera.

Geen uniforme schermranden

De video maakt verder duidelijk dat OnePlus niet overal even dikke schermranden gebruikt. Zo zit er bovenaan het scherm beduidend minder ruimte dan onderaan. Het lukt andere fabrikanten inmiddels wel om rondom even dikke schermranden toe te passen. Naast de hier getoonde zwarte uitvoering wordt de OnePlus 11 ook in het groen verwacht. Bekijk de hele 13 seconden durende video door op onderstaande bronlink te drukken.

(via)

 • Tags:
 • oneplus
 • oneplus11
 • slashleaks

ts OnePlus 11 Launch Event

Lancering van de OnePlus 11 gepland voor februari 2023

Telefoonnieuws ·

OnePlus heeft een datum geprikt voor de lancering van haar nieuwe vlaggenschip; de OnePlus 11. Op dinsdag 7 februari om 15:00 Central European Time (CET) moet het gaan gebeuren.

OnePlus noemt het event "Cloud 11 - A OnePlus Launch Event". Wat de OnePlus 11 precies met de cloud te maken heeft weten we nog niet. De uitnodiging om het evenement digitaal bij te wonen prijkt inmiddels op de website van de smartphone-fabrikant.

Invitation for the launch of the OnePlus 11 5G on februari 7th 2023
OnePlus 11 aankondiging op 7 februari

OnePlus toonde eerder deze week al een glimp van de OnePlus 11. Dat toestel krijgt een ronde Hasselblad-cameramodule, een krachtige Snapdragon-processor en de geliefde Alert Slider. Die laatste knop ontbrak nog op het vorige vlaggenschip.

OnePlus 11 Pro?

OnePlus' aankondiging bevat geen verwijzing naar de OnePlus 11 Pro. Of dit betekent dat een Pro-variant ontbreekt weten we nog niet. OnePlus slaat de Pro vaker over. Zo is er bijvoorbeeld ook geen OnePlus 10T Pro of 8T Pro. Eerder ging al het gerucht dat de OnePlus 11 zo uitgebreid was dat een Pro-versie overbodig zou zijn.

 • Tags:
 • oneplus
 • oneplus11

ts OnePlus 11 Teaser Weibo

OnePlus toont glimp van OnePlus 11 met Alert Slider

Geruchten ·

OnePlus heeft een korte video op Weibo geplaatst waarin de OnePlus 11 te zien is. We krijgen geen volledig beeld van het toestel maar zien wel de terugkeer van de Alert Slider.

Sinds jaar en dag kwamen OnePlus-telefoons uit met een Alert Slider. Het schuifknopje dat in drie standen in te stellen was; stil, trillen en geluid. Maar de geliefde knop verdween met de introductie van de OnePlus 10T. Tot groot ongenoegen van fans. Maar de knop komt terug, zo bevestigt OnePlus.

Video still showing a glimpse of the OnePlus 11 with a Hasselblad camera and the return of the Alert Slider button
De OnePlus 11 met de terugkeer van de Alert Slider

Want in een video die het bedrijf op Weibo heeft geplaatst zien we de OnePlus 11 mét een Alert Slider. Het weglaten van de knop lijkt dus van korte duur te zijn. Eerder zagen we de knop ook al op renders van wat we toen nog dachten de OnePlus 11 Pro. Inmiddels weten we dat het om hetzelfde toestel gaat als deze OnePlus 11. Verder toont de korte video een ronde Hasselblad-camera module.

"Future performance leader"

Bij de video schrijft OnePlus dat de nieuwe generatie van OnePlus' vlaggenschip zeer krachtig zal zijn. Dit is vermoedelijk een hint naar het toepassen van Qualcomm's nieuwste Snapdragon 8 Gen 2-processor. Deze nieuwe chipset is inmiddels al gespot in de Xiaomi 13 Pro en de Motorola X40.

Wanneer de lancering van de OnePlus 11 plaatsvindt weten we nog niet. Daarover doet OnePlus nog geen mededelingen. Behalve dat de OnePlus 11 snel aangekondigd zal worden. Wordt vervolgd.

 • Tags:
 • alertslider
 • hasselblad
 • oneplus
 • oneplus11

ts OnePlus 11 Onleaks Gadgetgang

Onleaks toont plaatjes en specificaties OnePlus 11

Geruchten ·

Onleaks heeft in samenwerking met GadgetGang afbeeldingen en specificaties gepubliceerd van de toekomstige OnePlus 11. Het gaat ditmaal niet om nagemaakte renders, maar om daadwerkelijk persmateriaal, aldus de bron. Zeg alvast hoi tegen de OnePlus 11.

De bron begint met een disclaimer; het toestel dat we eerder leerden kennen als de OnePlus 11 Pro zal uitkomen als de OnePlus 11. Of OnePlus zich bedacht heeft of dat eerdere bronnen het mis hadden weten we niet. Duidelijk is wel dat de OnePlus 11 er zo uit komt te zien:

Press render of the rear of the OnePlus 11 in Volcanic Black and Emerald Green
De OnePlus 11 komt in het zwart en groen

OnePlus past wederom een kenmerkend design toe met voor de cameramodule een soort inkeping in de zijkant. Ditmaal is die rond in plaats van vierkant zoals op de OnePlus 10 Pro en OnePlus 10T. Op de cameramodule staat groot het logo van Hasselblad geschreven en we zien er in totaal drie camerasensoren in terug.

Hasselblad-camera

Volgens @onleaks gaat het om een 50MP hoofdcamera, een 48MP ultra-groothoek en een 32MP telephoto-lens. Waarschijnlijk gaat het om sensoren van Sony en dus niet van Hasselblad. Die laatste verzorgt waarschijnlijk enkele software-aanpassingen, net als voorgaande OnePlus-telefoons.

100W snelladen

Overige specificaties van de OnePlus 11 zijn een Snapdragon 8 Gen 2 van Qualcomm, een 6,7 inch groot AMOLED-scherm en 5000mAh grote batterij met 100W snelladen. Dat is weer een stapje sneller dan de al snelle 80W op de OnePlus 10 Pro.

De verwachting is dat OnePlus de 11e flagship-killer ergens in het eerste kwartaal van 2023 zal aankondigen. Tot die tijd kunnen we speculeren hoe de voorkant er precies uit ziet. We hebben al wel een render van hem gezien maar die was nog erg onduidelijk. Die afbeelding leerde ons wel dat de Alert Slider weer terugkomt.

 • Tags:
 • oneplus
 • oneplus11
 • onleaks

Beknopte specificaties van de OnePlus 11

Afmetingen 163,1 x 74,1 x 8,53 mm
Gewicht 205 gram
Bediening
Vingerafdruk-herkenning
Platform
Android 13
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 6.7 inch, Fluid AMOLED, schermgat
Hardware
Camera 32 MP, 48 MP, 50 MP
Processor 3.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, octa core
Selfiecamera 16 MP
Telefonie
Dual SIM
Gegevensnetwerk
4G (LTE)
5G
Geheugen
Intern geheugen 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM)), 16 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij 5000 mAh
Snellaadfunctie
Aansluitingen
Audio jack-plug

Alle OnePlus 11 specificaties


Alternatieven van de OnePlus 11

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
OnePlus 11
Samsung Galaxy S20+ 5G (G986)
Samsung Galaxy S20 FE 5G (G781)
Samsung Galaxy Note 20 Ultra (N986)
Samsung Galaxy A52s 5G
 Huidig product    
Vingerafdruk-herkenning
Android1310101011
Kleurenbeeldscherm6.7 inch, Fluid AMOLED, schermgat6.7 inch, Infinity-O Display, schermgat6.5 inch, Infinity-O Display, schermgat6.9 inch, Dynamic AMOLED Infinity-O Display6.5 inch, Infinity-O Display, schermgat
Camera32 MP, 48 MP, 50 MP12 MP, 12 MP, 64 MP12 MP, 12 MP, 8 MP108 MP, 12 MP, 12 MP12 MP, 5 MP, 5 MP, 64 MP
Processor3.2 GHz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, octa coreOcta coreQualcomm Snapdragon 865, octa core2.0 GHz, 2.5 GHz, 2.7 GHz, Samsung Exynos 990, octa core1.8 GHz, 2.4 GHz, Qualcomm Snapdragon 778G, octa core
Selfiecamera16 MP10 MP32 MP10 MP32 MP
Dual SIM
4G (LTE)
5G
Intern geheugen256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM)), 16 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM)), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 512 GB (Opslaggeheugen), 12 GB (Werkgeheugen (RAM))128 GB (Opslaggeheugen), 256 GB (Opslaggeheugen), 6 GB (Werkgeheugen (RAM)), 8 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
Batterij5000 mAh4500 mAh4500 mAh4500 mAh4500 mAh
Snellaadfunctie
Audio jack-plug

Volledige vergelijking OnePlus 11 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de OnePlus 11