Motorola razr 3

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Motorola razr 3 in het nieuws

Motorola razr 3 2022 Maven 91mobiles

Foto toont geheel vernieuwde Motorola razr 3 (2022)

Geruchten ·

Motorola doet al enige jaren mee in de foldable-markt en hergebruikt hiervoor de populaire razr-naam. Er is nu een foto verschenen van een nog aan te kondigen Motorola razr-telefoon, mogelijk de razr 3 of razr 2022. Leken eerdere razr-telefoons nog sterk op elkaar, deze breekt met die traditie. Lees verder


Moto Razr kleuren

Inklapbare Motorola razr 3 krijgt ditmaal high-end processor

Geruchten ·

Lenovo lijkt van plan om de nieuwste Motorola razr uit te brengen als high-end vlaggenschip. Vorige edities waren met mid-range specificaties uitgerust terwijl de prijs wel aan de hoge kant lag. Dat wordt bij de aankomende razr 3 gelijk getrokken aldus dit gerucht.

De Motorola razr (2019) en de razr 5G waren helemaal geen gekke telefoons. Ze waren alleen wat duur voor wat je ervoor kreeg. Namelijk mid-range specificaties voor een high-end prijs. Dat kwam grotendeels door het flexibele scherm wat duur is om in te kopen. Maar dat maakte de keus voor verdere mid-range componenten zoals de camera en de processor wat twijfelachtig.

Motorola razr colors
Motorola razr; nostalgisch van buiten, modern van binnen

Dat gaat zoals gezegd vanaf de razr 3 veranderen. Want die krijgt een Snapdragon 8 Gen 1 mee; de nieuwste chipset wat Qualcomm momenteel te bieden heeft. XDA Developers, de bron van dit verhaal, denkt verder dat de Motorola razr 3 wordt uitgerust met een 6,7 inch groot FHD-scherm zonder notch. Ditmaal zal Lenovo gebruikmaken van een schermgat. De verversingssnelheid zou omhoog gaan naar 120Hz.

Ook cameraverbeteringen

Op het gebied van camera's gaat de verwachting uit naar een 50MP hoofdcamera en een 13MP ultra-groothoek. De selfiecamera zou een 32MP exemplaar zijn. Het toestel zou Android 12 vanuit de doos draaien met tussen de 6 en 12GB aan werkgeheugen. Wanneer hij het levenslicht ziet is onbekend. Voorgaande modellen werden altijd aan het einde van het jaar aangekondigd, behalve in 2021; dat jaar werd overgeslagen.

  • Tags:
  • lenovo
  • motorola
  • razr3

Vragen en antwoorden over de Motorola razr 3