Eerst echte foto verschenen van Samsung Galaxy S22 Ultra


Het lijkt erop dat we de eerste foto binnen hebben van de Galaxy S22 Ultra met achterop een nieuw camera-ontwerp. Hiermee lijkt een einde te komen aan de discussie hoe die nieuwe camera eruit gaat zien. Samsung kiest voor het druppel-ontwerp van LG.

De foto's werden gepubliceerd door Jon Prosser van Front Page Tech. We zien een Note-achtige telefoon die de S22 Ultra moet voorstellen. Het ontwerp komt in ieder geval overeen met eerder opgedoken CAD-tekeningen.

Samsung Galaxy S22 Ultra rearSamsung Galaxy S22 Ultra front

Licht aflopende schermranden en onderin ruimte voor een S Pen. Toch valt de achterkant het meeste op. 4 camera's met een extra ronde uitsparing voor wat lijkt op tal van sensoren. De plaatsing van de verschillende camera's lijkt nog het meest op de LG Velvet. Ondanks de hopeloos optimistische sticker met "Vertrouwelijk, geen foto's, niet te koop en lek geen info" heeft iemand toch foto's doorgespeeld naar Jon.

Geen Contour Cut Camera-design

Naar verluidt bestaat de camera uit een 108MP hoofdcamera, 12MP ultra-groothoek, 10MP 3x telephoto en 10MP 10x telephoto. Die laatste is vermoedelijk de periscoopcamera die links onderin te zien is. De vermoedelijke reden waarom Samsung niet hetzelfde Contour Cut Camera-design gebruikt als andere recente Galaxy-telefoons is om het gewicht laat te houden. De Galaxy S22 Ultra zal een grote telefoon worden en dan is gewicht altijd iets om in de gaten te houden.

Aankondigingsdatum S22 Ultra

In een andere tweet bericht Jon dat Samsung de Galaxy S22-familie tijdens een Unpacked Event op 8 februari aankondigt. Samsung zal vanaf die datum pre-orders in ontvangst nemen waarna op 18 februari de toestellen verkrijgbaar zijn. Of dit ook daadwerkelijk zo is is nog afwachten. Samsung moet nog een evenement aankondigen.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S22 Ultra verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel