Krijgt de Samsung Galaxy S20 drie selfiecamera’s?


De vraag stellen is hem beantwoorden: volgens een oplettende publicatie heeft Samsung patent gekregen op een schermgat groot genoeg voor drie selfiecamera's. Is dit bedoeld voor de aankomende Galaxy S20?

Momenteel past Samsung twee selfiecamera's toe in de Galaxy S10+, in de S10 zit er maar één. Datzelfde geldt voor de Note 10 en 10+. Wat dat betreft is Samsung het aantal selfiecamera's juist aan het terugschroeven. Hoe aannemelijk is het dan dat de S20 er 3 krijgt?

Samsung S20 patent

Niet heel erg vooral omdat het gerucht is dat de Galaxy S20-serie een selfiecamera-indeling krijgt vergelijkbaar met de Note 10-reeks. Een enkele in het midden dus. Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid dat er verschil zit tussen de S20 en S20+. Het ligt dan voor de hand dat bovenstaand patent slaat op die laatste.

Face ID concurrent

Drie camera's voorop zouden gebruikt kunnen worden voor selfie's, diepte en groothoek. Het is ook mogelijk dat Samsung een infraroodcamera in gedachten heeft voor nauwkeurige gezichtsherkenning. Hiermee zou het kunnen concurreren met Apple's Face ID en Google's aankomende gezichtsherkenning op de Pixel 4. We sluiten trouwens ook niet uit dat het patent bedoeld is voor een Galaxy A-model. En dan is daar ook nog altijd de mogelijkheid dat het patent z'n weg niet naar een product vindt.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S20 4G
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Cloud Pink Refurbished
€ 229,99 € 233,98   Bekijk
Amazon
Green
€ 658,45 € 658,45   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S20 4G


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel