“Dure Microsoft Lumia 950 en 950 XL komen met €200 aan accessoires”


Om de hoge prijs van de Lumia 950 en Lumia 950 XL enigszins goed te maken geeft Microsoft er naar verluidt voor 200 euro aan accessoires bij cadeau.

Microsoft heeft al een uitnodiging de deur uit gestuurd van de introductie van de Lumia 950 en 950 XL; 6 oktober moet het allemaal gebeuren. Dan opent ook meteen de pre-order zo luidt een nieuw gerucht met een eerste levering op 28 oktober. De prijzen zullen overeenkomen met die van de concurrentie. Welke accessoires precies worden meegeleverd is onduidelijk. Wel wordt meteen gedacht aan Continuum-accessoires waarmee de Lumia-telefoon in een volwaardige PC omgetoverd kan worden.

Microsoft accessories
De nieuwe, nog aan te kondigen Microsoft-accessoires

Eerder werd ook al gesuggereerd dat de Lumia 950 XL standaard ook draadloos opladen beschikt. Mogelijk krijgt die dus een draadloze lader. Voor de Lumia 950 zal dat alleen mogelijk zijn met een apart hoesje. Onlangs dook nog een lijstje op van nieuwe accessoires waar Microsoft aan zou werken. Het is waarschijnlijk dat we daar op 6 oktober meer over gaan horen. Mogelijk zal de bundeling met het accessoire-pakket wel aan een beperkte duur gebonden zijn. Je zult er waarschijnlijk dus snel bij moeten zijn.

Via: Smartphone France


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel