Nederlandse Microsoft Lumia 650 gaat €229 kosten


Vanochtend kon Microsoft ons nog niet vertellen hoeveel de metalen Lumia 650 exact ging kosten. Inmiddels hebben we daar wel een antwoord op. Wanneer we het toestel echter in huis kunnen hebben blijft onduidelijk.

Zowel Belsimpel als Studentmobiel maken melding van een losse toestelprijs van 229 euro. Dat geldt voor zowel de witte als zwarte uitvoering van de Lumia 650. Wanneer ze het nieuwe Windows 10-toestel kunnen leveren is nog niet bekend. De Nederlandse prijs komt redelijk overeen met eerder uitgelekte informatie. In Duitsland zou het toestel 219 euro kosten, in Frankrijk vraagt men vermoedelijk hetzelfde. Waarom de Nederlandse versie 10 euro duurder is is niet geheel duidelijk.

Microsoft Lumia 650 zwart
De Lumia 650 in matte zwart

De Microsoft Lumia 650 werd in de ochtend van 15 februari aangekondigd als het nieuwe zakelijke instapmodel. Nieuw is echter de metalen behuizing. Ondanks dat gaat het hier niet om een unibody, je kunt de batterij namelijk nog steeds zelf verwisselen. Qua specificaties lijkt de 650 sterk op de eerder aangekondigde Lumia 550. Alleen het scherm is iets groter, ditmaal voorzien van een AMOLED-paneel, een iets betere camera en het opslaggeheugen is verdubbeld naar 16 GB.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel