Zo ziet de Motorola Moto Z4 Play er straks uit


Hier op NieuweMobiel.NL kijken we graag naar mobiele telefoons, vooral nieuwe. Daarom zijn we altijd blij met kiekjes van nog onaangekondigde toestellen. De Motorola Moto Z4 Play bijvoorbeeld. Nu al krijgen we een volledig beeld van het toestel dat straks in onze winkels zal liggen.

Plaatjes van het toestel komen uit de koker van @OnLeaks die z'n hand heeft weten te leggen op de CAD-tekeningen. Voor de volledige beelden van de Motorola Moto Z4 Play moeten we bij Compareraja zijn. En al bij de eerste afbeelding voelt het vertrouwd aan vanwege de kenmerkende vorm en accessoire-poort achterop.

Motorola Moto Z4 Play
De aankomende Z4 Play

Nieuw is het flink grotere scherm. Dat komt door het weglaten van de schermranden. Gevolg is wel een notch bovenin in de vorm van een druppel. Al lijkt hij ook wel wat op de U-uitsnede van de Essential Phone. Motorola houdt het verder bescheiden met achterop een enkele camera met LED-flitser. Waar de vingerafdrukscanner precies zit is nog even afwachten. Hij zou in het logo achterop verwerkt kunnen zijn maar we sluiten niet uit dat hij onder scherm zit. Opvallend is verder de speaker bovenop. Zoals gebruikelijk bij de Moto Z-serie is ook de Z4 Play geschikt voor Moto Mod-accessoires.

Als eerste de Motorola Moto Z4 Play hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

Moto Z4-serie

Het valt te verwachten dat deze Motorola Moto Z4 Play vergezeld wordt door tenminste de Z4 en misschien wel een Z4 Force. Dat hoeft echter niet want van de Z3-serie kwam alleen de Z3 Play hier uit. Dat is niet het meest uitgebreide lid van de familie maar wel redelijk betaalbaar. Wanneer Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, de Z4 Play en mogelijke andere familieleden aankondigt is nog onduidelijk. De Z3 werd pas in juni aangekondigd dus mogelijk moeten we nog even wachten.


Vermelde toestellen