Een nog goedkopere Lumia Windows Phone is onderweg


De reden waarom het Windows Phone-platform gegroeid is de afgelopen tijd is vanwege eenvoudige betaalbare Lumia-modellen. En er komt mogelijk een nog goedkopere Lumia-telefoon aan; de Lumia 330 of Lumia 425.

Want waarom 82 euro betalen voor een Lumia 530 als dat ook minder kan? Geruchten spreken over een prijs tussen de 50 en 70 euro. Over de toekomstige naam bestaan nog wat meningsverschillen. Het kan de Lumia 330 worden maar de naam Lumia 425 gaat ook rond. Wel is iedereen het eens over de specificaties van deze instap Lumia.

Microsoft Lumia 330 or Lumia 435

Namelijk een 4 inch WVGA-scherm met een Snapdragon 200-processor en een 5 megapixel camera. Eigenlijk nog niet eens zo gek dus. En mocht de naam inderdaad Lumia 425 worden dan mogen we Dual SIM ook aan de lijst met specificaties toevoegen. Microsoft zou exemplaren van het toestel momenteel aal in India aan het testen zijn waardoor we denken dat de ontwikkeling ervan op schema ligt. Misschien zien we deze nieuwe Lumia-telefoon dus snel als persbericht voorbij komen.

Via: Wmpoweruser.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel